υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να κάνετε αιωρούμενες εσοχές σε ένα Google Doc

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε συχνά περιθωριακά περιθώρια στα έγγραφά σας, αλλά ίσως χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε εάν δημιουργήσετε μια βιβλιογραφία Σύγχρονης Γλώσσας. Σε αντίθεση με μια τυποποιημένη εσοχή, μια κρέμα παύλα κινεί την πρώτη γραμμή της παραγράφου προς τα αριστερά και τις υπόλοιπες γραμμές προς τα δεξιά. Δεν είναι δύσκολο να προσθέσετε χειροκίνητα μια παύλα σε μία παράγραφο, αλλά θα μπορούσε να χρειαστεί αρκετός χρόνος για τη μορφοποίηση ενός μεγάλου εγγράφου. Δεν θα βρείτε ένα κουμπί "Δημιουργία σκιασμένης εσοχής" στα Έγγραφα Google, αλλά θα βρείτε ένα στοιχείο ελέγχου που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτήν την ειδική μορφοποίηση.

Βήμα 1 - Ανοίξτε ένα έγγραφο Google Docs που περιέχει πολλαπλές παραγράφους.

Βήμα 2

Κάντε κλικ στην επιλογή "Προβολή" και επιλέξτε "Εμφάνιση χάρακα" αν δεν βλέπετε ένα χάρακα στο πάνω μέρος του εγγράφου. Δύο μπλε κουμπιά εμφανίζονται στην αριστερή άκρη του χάρακα. Ένα μικρό μπλε ορθογώνιο βρίσκεται πάνω από ένα ανεστραμμένο τρίγωνο.

Βήμα 3

Επιλέξτε τις παραγράφους που θέλετε να παύσετε ή πατήστε "Ctrl-A" για να πατήσετε όλες τις παραγράφους του εγγράφου. >

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στο μπλε τρίγωνο του κυρίου, κρατήστε πατημένο το αριστερό σας κουμπί του ποντικιού και σύρετε το τρίγωνο προς τα δεξιά όπου θέλετε να ξεκινά η εσοχή της παραγράφου. Κάντε κλικ στο ορθογώνιο πάνω από το τρίγωνο και σύρετέ το όλα το δρόμο προς την αριστερή άκρη του κυβερνήτη. Όταν το κάνετε αυτό, η πρώτη γραμμή σε κάθε παράγραφο μετακινείται στην αριστερή άκρη του εγγράφου δημιουργώντας το φαινόμενο της αιχμηρής απόληξης.

Συμβουλή

Αν θέλετε να τοποθετήσετε κάθε γραμμή σε ένα έγγραφο, επιλέξτε το κείμενο του εγγράφου και σύρετε το ορθογώνιο προς τα δεξιά. Ίσως θελήσετε να το κάνετε αυτό, για παράδειγμα, για να αυξήσετε το αριστερό περιθώριο του εγγράφου.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα