υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να απαλλαγείτε από το εργαλείο προοπτικής στο Adobe Illustrator 5

Το εργαλείο πλέγματος Adobe Illustrator CS5 Perspective Grid εμφανίζει ένα πλέγμα πάνω από την ενεργή εικόνα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα γραφικό 3-D. Αν έχετε ενεργοποιήσει το εργαλείο Προοπτικές πλέγματος και δεν ξέρετε πώς να το απενεργοποιήσετε, τραβήξτε την καρδιά σας: μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές μεθόδους. Εναλλαγή του πλέγματος προοπτικών στο μενού Προβολή, πατώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων πληκτρολογίου ή κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο στον πίνακα Εργαλεία.

Βήμα 1 - Ανοίξτε το Adobe Illustrator CS5 και κάντε κλικ στο κουμπί " Προβολή "στο επάνω μενού πλοήγησης για να εμφανιστεί το μενού Προβολή. Κάντε κλικ στην επιλογή "Προοπτική πλέγμα" στο μενού Προβολή. Κάντε κλικ στην επιλογή "Απόκρυψη πλέγματος". Το πλέγμα εξαφανίζεται από την προβολή και η επιλογή Απόκρυψη πλέγματος αλλάζει σε Εμφάνιση πλέγματος. Κάντε κλικ στην επιλογή "Εμφάνιση πλέγματος" για να εμφανίσετε ξανά το πλέγμα.

Βήμα 2

Πατήστε το πλήκτρο "Ctrl-Shift-I" για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του πλέγματος προοπτικών. Πιέστε ξανά το συνδυασμό πλήκτρων για να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εργαλείου Perspective Grid στο παράθυρο Εργαλεία για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Perspecive Grid

Συμβουλή

Πατήστε το πλήκτρο "Shift-V" για να μετακινήσετε ένα αντικείμενο μέσα στο προοπτικό πλέγμα για να διατηρήσετε την προοπτική.

Προειδοποίηση

Πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για το Adobe Illustrator CS5. Οι οδηγίες ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ή σημαντικά για άλλες εκδόσεις του λογισμικού.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα