υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να βάλετε μια εικόνα σε μια φούσκα στο Photoshop CS5

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών του Adobe Photoshop για να τοποθετήσετε σχεδόν οποιονδήποτε ή οτιδήποτε άλλο σε μια φούσκα. Με το Photoshop CS5, τα απλά εφέ επεξεργασίας σας επιτρέπουν να συγχωνεύσετε δύο εικόνες χωρίς να χάσετε την ακεραιότητα του καθενός. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε κόλπα, όπως την αφαίρεση φόντων και τη στρέβλωση των εικόνων, δίνοντάς σας ένα τελικό προϊόν που θα σας επιπλέει.

Βήμα 1

Εκκινήστε το Photoshop CS5 και στη συνέχεια ανοίξτε την εικόνα του τη φούσκα και την εικόνα για να πάει μέσα της. Εάν τα δύο γραφικά βρίσκονται στην ίδια θέση, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Ctrl" και επιλέξτε το καθένα για να τα ανοίξετε ταυτόχρονα. Σημειώστε ότι οι εικόνες ανοίγουν σε ξεχωριστές καρτέλες στο χώρο εργασίας CS5.

Βήμα 2

Κάντε κλικ στην εικόνα που θέλετε να βάλετε στη φυσαλίδα έτσι ώστε να είναι ενεργοποιημένη η καρτέλα της. Κάντε κλικ στο μενού "Επιλογή" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογή όλων". Μια εικόνα που αναβοσβήνει με διακεκομμένες γραμμές ή "μυρμήγκια μυρμήγκι", περιβάλλει την εικόνα. Πιέστε "Ctrl-C" για να αντιγράψετε την εικόνα.

Βήμα 3

Κάντε κλικ στην εικόνα της φυσαλίδας για να ενεργοποιήσετε την καρτέλα της και να την φέρετε στην πρώτη γραμμή του χώρου εργασίας CS5 και, στη συνέχεια, πατήστε "Ctrl-V" επικολλήστε στην αντιγραμμένη εικόνα. Ανάλογα με το μέγεθος της εικόνας σε σχέση με τη φούσκα, η επικολλημένη εικόνα μπορεί να καλύψει εντελώς τη φούσκα, αλλά θα το διορθώσετε.

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στην παλέτα "Επίπεδα" για να δείτε τα δύο στρώματα. Βλέπετε το στρώμα φυσαλίδων και πάνω από αυτό, την εικόνα. κάντε κλικ στο στρώμα εικόνας.

Βήμα 5 - Κάντε κλικ στο μενού "Επεξεργασία", επιλέξτε "Μετασχηματισμός" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Κλίμακα". Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο "Ctrl" τραβήξτε το προς τα μέσα για να συρρικνωθεί η εικόνα έτσι ώστε να ταιριάζει μέσα στη φούσκα. Μπορεί να θέλετε να το συρρικνωθεί έτσι ώστε να ταιριάζει ακριβώς μέσα στη φούσκα ή να το κάνει πολύ μικρότερο από τη φούσκα. Πατήστε "Enter" όταν είστε ικανοποιημένοι. Εάν η εικόνα είναι ήδη πολύ μικρότερη από τη φούσκα, παραλείψτε αυτό το βήμα.

Βήμα 6

Μεγέθυνση για να δείτε την περισσότερη ή ολόκληρη την εικόνα στην οθόνη. " και στη συνέχεια τοποθετήστε το εργαλείο στο τμήμα της εικόνας που θέλετε να αφαιρέσετε, όπως το φόντο πίσω από ένα άτομο. Σχεδιάστε το τμήμα της εικόνας και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο "Διαγραφή". Αυτό αφαιρεί αυτό το μέρος και αφήνει την φυσαλίδα να δείχνει από κάτω. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτό το βήμα μερικές φορές για να πάρετε όλα τα τμήματα φόντου εκτός της εικόνας.

Βήμα 7

Μεταφέρετε την εικόνα στη μέση της φούσκας ή την προτιμώμενη θέση σας για αυτό. Κάντε διπλό κλικ στο στρώμα εικόνας στην παλέτα "Επίπεδα" για να ανοίξετε το παράθυρο στυλ στρώματος. "Bevel and Emboss". Σημειώστε ότι δίνει στην εικόνα σας λίγο βάθος, σαν να στέκεται πραγματικά μέσα στη φούσκα. Πειραματιστείτε με τα ρυθμιστικά, κουτάκια και επιλογές στο παράθυρο Bevel και, στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο.

Βήμα 8 - Κάντε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία" και, στη συνέχεια, επιλέξτε ξανά "Μετασχηματισμός". Πειραματιστείτε με τα μενού "Warp", "Distort" και "Perspective", τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η φωτογραφία κοιτάζει μέσα στη φούσκα ακόμα περισσότερο, όπως η στρογγυλεμένη εμφάνιση ή η ματιά σας και αφήνοντάς σας να τεντώσετε τμήματα της εικόνας προς τα εξωτερικά άκρα της φούσκας. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Αρχείο" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση ως." Πληκτρολογήστε ένα όνομα για την εικόνα της φυσαλίδας που είναι διαφορετικά από τα δύο ονόματα των αρχικών εικόνων. Σημειώστε ότι αυτό αποθηκεύει την εικόνα στον ιδιότυπο τύπο αρχείου Photoshop PSD. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δύο ξεχωριστά στρώματα στο μέλλον για πρόσθετες αλλαγές, αν χρειαστεί.

Αποθηκεύστε ξανά το αρχείο, χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα, αν θέλετε, σε μια τυπική μορφή αρχείου γραφικών όπως JPG ή PNG. > Συμβουλή

Εάν έχετε ένα αγαπημένο εργαλείο, πηγαίνετε με αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Για παράδειγμα, εάν η εικόνα σας είναι κάτι με αιχμηρές, καθορισμένες γωνίες, ίσως είναι ευκολότερο να αφαιρέσετε το φόντο με το μαγνητικό Lasso αντί για το κανονικό εργαλείο Lasso ή εάν το φόντο είναι ένα συμπαγές χρώμα, το εργαλείο Magic Wand μπορεί να είναι είναι σε θέση να απογυμνώσει ολόκληρα κομμάτια με μερικά γρήγορα κλικ. Πειραματιστείτε με τα εργαλεία και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αναίρεση όπως είναι απαραίτητο.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα