Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να αγοράσετε InnoMedia VoIP

InnoMedia υπήρξε πρωτοπόρος στην αγορά της IP , με προηγμένες και καινοτόμες CPE ( Customer Premise Equipment) , καθώς και τα προϊόντα διακομιστή δικτύου για συγκλίνουσες δίκτυα IP . InnoMedia προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων για την Ευρυζωνικότητα VoIP ( Voice over Internet Protocol) , Broadband Τηλεδιάσκεψη και Dial -Up . Μπορείτε να αγοράσετε μια σειρά από επιλογές υλικού για την υπηρεσία VoIP σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) . Μάθετε περισσότερα σχετικά μεγάλη SOHO της ( Small Office Home Office) και Κατοικίες επιλογές υλικού VoIP πριν από την αγορά . Οδηγίες
Η 1

Περιηγηθείτε στο internet χρησιμοποιώντας δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo ή το Google για να αναζητήσετε τα προϊόντα InnoMedia . 2

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες InnoMedia για τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις προϊόντων και λύσεων προσφέρονται από την εταιρεία .
εικόνων 3

Διαλέξτε και να επιλέξετε τα προϊόντα που υποστηρίζουν την υπηρεσία VoIP . Ψάξτε για SOHO και Κατοικίες συσκευές υλικού που παρέχεται από InnoMedia . Ο κατάλογος είναι μακρύς, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι επιλεκτικές
Η 4

Εξερευνήστε τη σειρά MTA του τερματικού προσαρμογείς που παρέχονται από InnoMedia για την πρόσβαση της ποιότητας των υπηρεσιών VoIP . Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες λύσεις για τους παρόχους ευρυζωνικών υπηρεσιών να αναπτύξουν είτε στο σπίτι , SOHO ή Multi - Tenant Μονάδα συνδρομητές .
5

Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του κάθε προϊόντος . Το τηλέφωνο MTA IP είναι φορτωμένο με μεγάλες δυνατότητες . Αυτές περιλαμβάνουν ένα τηλέφωνο ομιλητής με 50 τον αριθμό τηλεφώνου του βιβλίου , 10 πλήκτρα κλήσης μνήμης , μήνυμα ένδειξης αναμονής και προς το χρήστη μενού διαισθητικό σύστημα πλοήγησης . Λειτουργεί τέλεια με τους παρόχους υπηρεσιών που αναζητούν την παροχή νέων υπηρεσιών φωνής για τους πελάτες τους .
Η 6

Αξιολόγηση VoIP ανάγκες σας πριν από την επιλογή ενός προϊόντος . Αποφασίστε τον προϋπολογισμό για την αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος InnoMedia . Συγκρίνετε την τιμή με άλλους κατασκευαστές που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα με παρόμοια χαρακτηριστικά .
Η 7

Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες InnoMedia . Όλα τα προϊόντα VoIP της InnoMedia πωλούνται μέσω διαύλων σύντροφό τους . Επί του παρόντος , έχει περισσότερους από 15 παρόχους υπηρεσιών εταίρο .
8

Επιλέξτε μια υπηρεσία VoIP εταίρο από τη λίστα . Αυτές οι πάροχοι υπηρεσιών θα μεταφέρουν τα προϊόντα InnoMedia και να τους προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή στους συνδρομητές . Για παράδειγμα , Net2Phone και Nuera είναι δύο δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών VoIP που προσφέρουν εξοπλισμό InnoMedia VoIP . Εξερευνήστε τις υπηρεσίες και να επιλέξετε έναν πάροχο VoIP .
Η 9

υπηρεσία VoIP Αγορά και InnoMedia προϊόν απευθείας από την ιστοσελίδα του συνεργάτη . Όταν εγγραφείτε για μια υπηρεσία VoIP , μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν προσαρμογέα VoIP . Επιλέξτε το αγαπημένο προσαρμογέα InnoMedia ή το τηλέφωνό σας από τη λίστα . Πληρωμή λογαριασμού σας θα πάει κατευθείαν στον πάροχο υπηρεσιών VoIP .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα