Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να πάρει Κωδ της επιλογής σας χρησιμοποιώντας VoIP

Voice over πρωτόκολλο Διαδικτύου ( VoIP ) είναι η τελευταία τηλεφωνική υπηρεσία που κάνει χρήση της υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet σας και σας επιτρέπει να κάνετε φθηνότερες αστικές και υπεραστικές κλήσεις . Με την αύξηση των δυνατοτήτων του εύρους ζώνης , η ποιότητα φωνής των κλήσεων δεδομένων γίνεται με τη χρήση της τεχνολογίας VoIP έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τα τελευταία χρόνια . Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του VoIP είναι η φορητότητα των αριθμών τηλεφώνου και να πάρει ένα κωδικό της περιοχής της επιλογής σας κατά τη στιγμή της συνδρομητές μιας υπηρεσίας . Οδηγίες
Η 1

Αποφασίστε σχετικά με τον κωδικό της περιοχής που θέλετε να έχετε , πριν πάρει μια σύνδεση VoIP . Δεδομένου ότι οι εγχώριες τιμές υπεραστικών κλήσεων εντός των ΗΠΑ είναι το ίδιο , δεν κάνει καμία διαφορά η οποία τον κωδικό της περιοχής που θα χρησιμοποιήσετε . Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε κωδικό της περιοχής . 2

Περιήγηση στο Διαδίκτυο για την αναζήτηση για την κορυφή τους παρόχους υπηρεσιών VoIP . Υπάρχουν αρκετοί πάροχοι premium . Όλες αυτές οι πάροχοι να σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν αριθμό τηλεφώνου με οποιοδήποτε κωδικό της περιοχής .
Εικόνων 3

Καθορίστε την υπηρεσία που θέλετε να αγοράσετε . Ανάλογα με τη χρήση σας , επιλέξτε το καλύτερο μηνιαίο σχέδιο από ένα φημισμένο πάροχο VoIP και να προχωρήσει στην online φόρμα αίτησης . ( Κάθε κορυφαία πάροχος υπηρεσιών έχει μια ιστοσελίδα . ) Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία τους , να επιλέξουν ένα μηνιαίο σχέδιο , επιλέξτε εξοπλισμό και να πάρετε έναν κωδικό περιοχής της επιλογής σας για τον αριθμό τηλεφώνου σας .
Η

4 Ελέγξτε ότι η πάροχος υπηρεσιών έχει στην κατάσταση για την οποία θέλετε να επιλέξετε έναν κωδικό περιοχής . Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών δεν προσφέρουν υπηρεσίες σε ορισμένα κράτη . Σε μια τέτοια περίπτωση , θα πρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό περιοχής από τη λίστα των κρατών στα οποία παρέχουν υπηρεσίες .
5

Καλέστε τον χωρίς χρέωση αριθμό του παρόχου υπηρεσιών ή να διατάξει την εγγραφή σας σε απευθείας σύνδεση . Κάντε μια ειδική αίτηση στην αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για τον κωδικό της περιοχής της επιλογής σας στο τηλέφωνο . Όταν αγοράζετε σε απευθείας σύνδεση από την υπηρεσία , επιλέξτε από τους κωδικούς περιοχής που διατίθενται στην αναπτυσσόμενη λίστα . Επιλέξτε την κατάσταση και στη συνέχεια ο κατάλογος των κωδικών διαθέσιμου χώρου θα ορίζεται στο drop down μενού αυτόματα .
Η 6

πληρώσει το αρχικό ποσό . Στη συνέχεια θα λάβετε το πακέτο και το όργανό σας να VoIP setup . Μετά την εγκατάσταση, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το VoIP και το νέο κωδικό περιοχής αριθμό τηλεφώνου . Ο νέος σας αριθμός θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης .
Η 7

Εάν επιλέγετε πολλαπλές γραμμές , τότε έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών κωδικών περιοχής . Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει την επιχείρησή σας .
8

Εάν σχεδιάζετε για την αγορά σε απευθείας σύνδεση από την υπηρεσία , οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών θα σας ρωτήσω για τον κωδικό προτιμώμενη περιοχή σας πριν επιλέξετε το σχέδιό σας . Εισάγετε τον κωδικό περιοχής και , και μέσα σε δευτερόλεπτα θα πρέπει να πάρετε μια επιβεβαίωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα του . Εάν δεν είναι διαθέσιμη , καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αίτημα για τον κωδικό της περιοχής σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα