Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να αγοράσετε Vonage VoiP

Vonage είναι μια ολοκληρωμένη VoIP ( Voice over Internet Protocol), το φορέα παροχής υπηρεσιών με ένα κιτ προϊόν να μπορέσουν οι τοπικές και υπεραστικές τηλεφωνικές κλήσεις . Περιηγηθείτε στο Internet για να διαβάσετε τα σχόλια σχετικά με την υπηρεσία VoIP και να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Vonage VoIP για να ενισχύσει την επιχείρησή σας και να ικανοποιήσει τις προσωπικές του ανάγκες . Οδηγίες
Η 1

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Vonage ( www.vonage.com ) . 2

Καλέστε τον χωρίς χρέωση αριθμό 1-800-980-1455 καταγράφονται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας . Μιλήστε με Vonage εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών και αίτηση για σύνδεση . Απάντηση απλές ερωτήσεις από το τηλέφωνο και να παραγγείλετε ένα κιτ Vonage .
Εικόνων 3

Ή , από την υπηρεσία Vonage on-line μέσω της ιστοσελίδας . Θα βρείτε ένα " εγγραφείτε " σύνδεσμο στην αρχική σελίδα . Κάντε κλικ σε αυτό και να προχωρήσει για να αγοράσει απευθείας σύνδεση υπηρεσία Vonage .
Η 4

Επιλέξτε ένα σχέδιο . Η διαδικασία εγγραφής σήμερα σας επιτρέπει να επιλέξετε τέσσερα είδη των σχεδίων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας και το κόστος . Έχετε δύο επιλογές σε κατοικημένες υπηρεσίες και άλλες δύο για τις επιχειρήσεις . Επιλέξτε οποιαδήποτε από ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τη χρήση σας . Κάντε κλικ στο "Συνέχεια".
5

γραμμές Διαμόρφωση πριν προχωρήσετε . Επιλέξτε έναν υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να ρυθμίσετε με νέα σύνδεση VoIP. Εναλλακτικά , μπορείτε επίσης να καθορίσετε ένα νέο αριθμό που εκχωρήθηκε από Vonage . Επιλέξτε την πόλη και τον κωδικό περιοχής από το drop down μενού . Κάντε κλικ στο "Συνέχεια".
Η

6 Επιλέξτε τη συσκευή υλικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε με Vonage VoIP σας . Vonage έχει γραβάτα - ups με αρκετές κατασκευαστές υλικού από τη Motorola , Uniden , VTech , D -Link , κλπ. καθώς επίσης και έχει το δικό του τηλέφωνο Vonage . Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καθενός και να επιλέξετε ένα ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας . Κάντε κλικ στην επιλογή "Συνέχεια".
Η 7

Συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού . Καθορίστε το πλήρες όνομά σας , τα υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου , υφιστάμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης .
8

Προχωρήστε στην ενεργοποίηση 911 . Εδώ , καθορίστε τις πληροφορίες έτσι ώστε να μπορείτε να δρομολογήσετε κλήσεις έκτακτης ανάγκης σας, όπως 911 να ζητήσουν βοήθεια από το πλησιέστερο σπίτι σας ή τη διεύθυνση του γραφείου . Δώστε τα στοιχεία ταχυδρομική διεύθυνση και κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια".
Η 9

Εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και να ελέγξετε τις πληροφορίες χρέωσης . Η αποστολή θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει στο βήμα 8 . Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λάθη πληκτρολόγησης . Αν ναι , να πάει « πίσω» και να διορθώσει τα λάθη . Θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή σας μετά την πιστωτική σας κάρτα έχει εγκριθεί και επεξεργασία της αίτησής σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα