Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να αναφέρετε μια δόλια VoIP Εταιρεία

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ( FCC ) ρυθμίζει τηλεφωνικών υπηρεσιών , συμπεριλαμβανομένης της φωνητικής τηλεφωνίας μέσω του πρωτοκόλλου Internet ( VoIP) τηλέφωνο . Η FCC ρυθμίζει αυτά τα παρόχους και ερευνά τις καταγγελίες που κατατέθηκαν από τους καταναλωτές . Ερωτήσεις Καταναλωτών και Παράπονα κριτικές διαίρεση και παρέχει διαμεσολάβηση και την επίλυση των καταγγελιών που υποβλήθηκαν κατά των παρόχων . Αυτές οι έρευνες και τα ψηφίσματα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς και την αρχή της FCC . Δεν είναι όλες οι καταγγελίες καταλήγουν στον τομέα της διαμεσολάβησης και κάθε καταγγελία αντιμετωπίζεται διαφορετικά ανάλογα με την κατάσταση . Οδηγίες
Η 1

Επιλέξτε το «είδος της καταγγελίας» από τη σελίδα καταγγελία FCC και κάντε κλικ στο " Next". 2

Επιλέξτε την κατηγορία καταγγελία και κάντε κλικ στο κουμπί " Next". < Br >
Η

3 Κάντε κλικ στη φόρμα καταγγελίας και να εκτυπώσετε το έντυπο για την ολοκλήρωσή του. Δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα . Οι πληροφορίες που απαιτούνται για τη μορφή θα ποικίλει ανάλογα με το είδος της καταγγελίας , αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα περιλαμβάνει το όνομα της εταιρείας , τον αριθμό τηλεφώνου σας , τη διεύθυνσή σας , καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία .
Η 4

Mail , φαξ ή στείλτε την φόρμα στο FCC . Αν έχετε e-mail το έντυπο θα χρειαστείτε ένα σαρωτή για να σαρώσετε το συμπληρωμένο έντυπο στον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα