Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να δείτε φωτογραφίες από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Χρησιμοποιώντας ένα Flash Memory Reader

Οι κάρτες μνήμης Flash χρησιμοποιείται στις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες . Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας για να τις δείτε . Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό: συνδέετε την κάμερα απευθείας στον υπολογιστή μέσω USB ( Universal Serial Bus) καλωδίου και χρησιμοποιώντας έναν αναγνώστη μνήμης flash . Χρησιμοποιώντας τον αναγνώστη μνήμης flash θεωρείται ο πιο γρήγορος τρόπος για να μεταφέρετε τις εικόνες . Μερικά από τα δημοφιλή είδη των αναγνωστών καρτών μνήμης flash είναι Secure Digital ( SD ) , Compact Flash ( CF ) , Memory Stick ( MS ) , κάρτα πολυμέσων ( MMC ) και Smart Media ( SM ) . Εδώ είναι το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αναγνώστη για να δείτε φωτογραφίες από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας . Οδηγίες
Η 1

Αφαιρέστε την κάρτα από τη φωτογραφική σας μηχανή και να την τοποθετήσετε τη συσκευή ανάγνωσης καρτών . Σημειώστε ότι μερικά από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έχουν ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών . Αν το μηχάνημά σας δεν έχει ένα , θα πρέπει να το αγοράσει και να συνδέσετε στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB . 2

Αφήστε το σύστημα να ανιχνεύσει τον αναγνώστη , αν έχετε συνδέσει ένα , χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB . Το εικονίδιο θα εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών των Windows . Αν το μηχάνημά σας έχει ένα προεγκατεστημένο αναγνώστη , μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του φακέλου εξωτερικές μονάδες .
Εικόνων 3

Ανοίξτε το φάκελο του αναγνώστη κάρτας και επιλέξτε το κουμπί "Εισαγωγή " . Ο υπολογιστής θα εντοπίσει αυτόματα τις φωτογραφίες στην κάρτα και την εισαγωγή τους .
Η 4

Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες ως επιθυμητή θέση σας . Θα μπορούσε να είναι το "My Documents ".
5

Αντιστοιχίστε ένα όνομα στην ομάδα των φωτογραφιών . Ο υπολογιστής θα σας ζητήσει να " Tag αυτές τις εικόνες . " Αυτό θα σας βοηθήσει στον εντοπισμό των εικόνων εύκολα αργότερα .
Η 6

Σβήστε τις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης αφού τα έχετε εισαχθεί επιτυχώς στον υπολογιστή . Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε πάλι την κάρτα για την αποθήκευση εικόνων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα