Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να εγκαταστήσετε eReader σε Palm TX

Αν έχετε ένα φορητό Palm TX , μπορείτε να το μετατρέψει σε μια φορητή βιβλιοθήκη για e-books τα οποία είναι ψηφιακά κείμενα που μπορείτε να διαβάσετε σχεδόν σαν τα κανονικά βιβλία . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα για την προβολή των eBooks , όπως eReader , το οποίο είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για δωρεάν e-Book για το Palm TX . Επιτρέπει σελίδα- σελίδα ανάγνωση eBooks και τη χρήση του υπερκειμένου και των εικόνων . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε eReader σε Palm TX . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πρόσβαση στο Internet Ξενοδοχεία Palm TX Υπολογιστών

Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Μεταβείτε στην τοποθεσία Web Palm ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) . 2

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο " eReader Λογισμικό " στο δεξί μενού της σελίδας .
εικόνων 3

Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε " eReader για Palm OS " ( η δωρεάν έκδοση ) και κάντε κλικ στο κουμπί" Download " . Κάντε κλικ στο " OK" και περιμένετε για τον εγκαταστάτη για να κατεβάσετε ως αρχείο Zip .
Η

4 Ανοίξτε το αρχείο Zip με ένα πρόγραμμα όπως το WinZip αρχείο και αποσυμπίεση του αρχείου εγκατάστασης " eReader EN 2.6.3 . ΛΔΚ " σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας .
5

Εάν χρησιμοποιείτε Windows , εκτελέστε το πρόγραμμα Palm Desktop και κάντε κλικ στο εικονίδιο γρήγορης εγκατάστασης . Επιλέξτε το όνομα της συσκευής σας από το αναπτυσσόμενο μενού στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου . Μετακινήστε το αρχείο εγκατάστασης " eReader EN 2.6.3.prc " στο παράθυρο γρήγορης εγκατάστασης .
Η 6

Αν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή Mac , ενεργοποιήστε το φάκελο Palm . Μετακινήστε το αρχείο εγκατάστασης " eReader EN 2.6.3.prc " στην Αποστολή Handheld σταγόνας . Επιλέξτε το όνομα της συσκευής σας στο παράθυρο διαλόγου " Αποστολή Handheld " . Επιλέξτε το " OK".
Η 7

Σύνδεση Palm TX σας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας μέσω ασύρματης σύνδεσης , καλώδιο συγχρονισμού USB ή θύρα υπερύθρων .
8

Συγχρονίστε φορητό σας με την πλοήγηση σε εφαρμογές και τη λειτουργία HotSync . Εάν είστε συνδεδεμένοι μέσω USB , πιέστε το κουμπί του καλωδίου συγχρονισμού για να ενεργοποιήσετε το συγχρονισμό .
Η

9 Αποσυνδέστε την συσκευή σας . Μπορείτε να εκτελέσετε τώρα eReader για Palm TX σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα