Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να στείλετε ένα e-Book σε ένα eReader της Sony

Η δυνατότητα να κατεβάσετε άμεσα και να διαβάσετε e-books σε έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή προσελκύει καταναλωτές στη νέα μορφή δημοσίευσης με ταχύ ρυθμό . Reader της Sony σας επιτρέπει να μεταφέρετε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη σε μια συσκευή περίπου το μέγεθος ενός βιβλίου . Ορισμένα μοντέλα Wi - Fi σας επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή ανάγνωσης απευθείας στο Internet , όπου μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε eBooks. Άλλα μοντέλα απαιτούν έναν υπολογιστή σύνδεση στο Internet για αυτή τη λειτουργία . Λογισμικό ανάγνωσης Βιβλιοθήκη της Sony βοηθά στη διαχείριση της βιβλιοθήκης και τη μεταφορά σας e-books για όλα τα μοντέλα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικό Sony Reader Βιβλιοθήκη καλώδιο USB


Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε το Sony Reader στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB .

2

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό ανάγνωσης Βιβλιοθήκη της Sony ( βλέπε Πόρων ) . Ως χρήστης για πρώτη φορά , θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με το Reader Store.
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Βιβλιοθήκη " στο αριστερό μενού .

4

Κάντε κλικ στον τίτλο για τον κατάλογο της βιβλιοθήκης που θέλετε να μεταφέρετε προς τον αναγνώστη . Κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και σύρετε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο "Αναγνώστης " στο αριστερό μενού . Αφήστε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού .
5

Περιμένετε για το μήνυμα στη συσκευή ανάγνωσης για να αλλάξει από " Μην αποσυνδέετε " σε " Connected ". Το " Μην αποσυνδέετε " μήνυμα υποδεικνύει το αρχείο αποστέλλεται στη συσκευή . Αποσύνδεση του καλωδίου USB , ενώ το μήνυμα αυτό για τα αποτελέσματα της οθόνης σε μια ελλιπή μεταφορά αρχείων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα