Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να Διαγραφή αποθηκευμένων δεδομένων στο E - Reader

E - αναγνώστες είναι ένας βολικός τρόπος για να διαβάσει τα βιβλία , αρχεία PDF και σημαντικές εκθέσεις στο δρόμο . Ενώ οι περισσότεροι e-readers στην αγορά έχουν άφθονο χώρο για την αποθήκευση αρχείων , θα πρέπει ενδεχομένως να διαγράψει αρχεία που δεν επιθυμείτε πλέον να κατέχουν . Ενώ ορισμένες μάρκες των e-readers σας επιτρέπουν να διαγράψετε το περιεχόμενο , χρησιμοποιώντας την οθόνη πλοήγησης του e-reader , η παρακάτω μέθοδος θα λειτουργήσει για όλους τους e-readers . Οδηγίες
Η

1 Συνδέστε το e-reader στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB . Περιμένετε για το e-reader για να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας . 2

Ανοίξτε το φάκελο έγγραφα e-reader . Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε . Για να επιλέξετε πολλά στοιχεία από έναν υπολογιστή , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Control και κάντε κλικ πάνω στα αντικείμενα που θέλετε να διαγράψετε . Για να επιλέξετε πολλαπλά στοιχεία σε ένα Mac , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Command καθώς κάνετε κλικ πάνω στα αντικείμενα .
Εικόνων 3

Σύρετε το στοιχείο στον κάδο απορριμμάτων ή κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή σας . Αδειάζετε τον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή σας , κάνοντας δεξί κλικ πάνω του με το ποντίκι και επιλέγοντας "Empty Recycle Bin ".
Η 4 για να αδειάσει σκουπίδια Mac σας μπορεί , επιλέξτε " Empty Trash " από το μενού του Finder .

Αποσυνδέστε το e -reader από τον υπολογιστή σας και αφαιρέστε το καλώδιο USB . Τα ανεπιθύμητα στοιχεία δεν θα είναι πλέον σε e-reader σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα