Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να μετατρέψετε το Adobe Digital Editions με Acrobat Reader

Adobe Digital Editions είναι ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονικά βιβλία ( e-books ) που μπορεί να διαβαστεί με δύο τρόπους : μέσω του αυτόνομου Adobe Digital Editions πρόγραμμα ή μέσω του Adobe Acrobat Reader , επίσης γνωστή ως Adobe Reader . Με λίγα παρασκευάσματα , και τα δύο προγράμματα μπορούν να συνεργαστούν . Λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξει ελαφρώς ανάλογα με το ποιες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιείτε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Reader , έκδοση 8.0 ή νεότερη
Adobe Digital Editions πρόγραμμα και ebooks

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Προετοιμασία
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε η τελευταία έκδοση του δωρεάν Adobe Reader ( βλέπε Πόρων ) . Χρειάζεται έκδοση 8.0 ή νεότερη έκδοση . 2

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του δωρεάν Adobe Digital Editions ( βλέπε Πόρων ) .
Εικόνων 3

Run Adobe Reader .
εικόνων Άνοιγμα Digital Editions αρχεία κατευθείαν
Η 4

Επιλέξτε από το μενού "Αρχείο" και στη συνέχεια " Άνοιγμα" για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Άνοιγμα" .

5

Πλοηγηθείτε στο φάκελο Digital Editions . Από προεπιλογή , αυτός ο φάκελος είναι στο " My Documents" και ονομάζεται " My Digital Editions . "
Η

6 Κάντε κλικ στην επιθυμητή τίτλο για να το επιλέξετε . Οι Digital Editions αποθηκεύονται ως αρχεία PDF . Αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιεί HUCKFINN.PDF .
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα " για να ανοίξετε τον τίτλο στο παράθυρο ανάγνωσης . Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο αρχείο όπως και κάθε άλλο έγγραφο PDF .
Εικόνων Τρέξιμο Digital Editions Μέσω Reader
8

Επιλέξτε από το μενού "Αρχείο" και στη συνέχεια " Digital Editions . " Ένα παράθυρο διαλόγου σας ρωτά αν θέλετε να ξεκινήσει το Adobe Digital Editions .
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί "OK " για να εμφανιστεί το " Digital Editions " παράθυρο . Οι τίτλοι των διαθέσιμων βιβλίων εμφανίζονται στο κύριο παράθυρο .
Η 10

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του βιβλίου που θέλετε να διαβάσετε . Το βιβλίο ανοίγει το κύριο παράθυρο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα