Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να κατεβάσετε τα βιβλία σε ψηφιακή Reader για Μέσο κόστος

Αν έχετε μια ψηφιακή συσκευή ανάγνωσης , μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε τα βιβλία σε ηλεκτρονική ταμπλέτα , όπου κι αν πάτε . Οι κατασκευαστές αυτών των e-readers περιλαμβάνουν Amazon.com , Barnes & Noble και η Sony , αν και υπάρχουν πολλές περισσότερες μάρκες για να διαλέξετε . Όταν θέλετε να κατεβάσετε τα βιβλία , μπορείτε να το κάνετε απευθείας από το e-reader ή στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή . Τα περισσότερα βιβλία είναι για $ 10 ή λιγότερο , ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε τα βιβλία σίγουρα για το μέσο κόστος . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
E - Reader
LAN Ξενοδοχεία κοντά Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ενεργοποιήστε την ψηφιακή αναγνώστη σας . 2

Σύνδεση στο κατάστημα e-book σας . Για παράδειγμα , εάν χρησιμοποιείτε ένα Amazon Kindle e -reader , πατήστε το κουμπί "Menu " και επιλέξτε "Turn Wireless On" χρησιμοποιώντας το χειριστήριο . Με Barnes & Noble Nook , απλώς αγγίξτε το " Shop" από το μενού " Home" .
Εικόνων 3

Αναζήτηση για ένα βιβλίο για να κατεβάσετε . Από την Amazon Kindle , μπορείτε να περιηγηθείτε στο Kindles Κατάστημα , αναζητήστε The New York Times Best Sellers και βιβλία που έχετε δει στο παρελθόν . Το κόστος εξαρτάται από το τι θα αγοράσετε , αλλά μπεστ σέλερ είναι $ 9.99 ή λιγότερο τόσο Amazon.com και BN.com .
Η 4

Αγορά του βιβλίου . Με την γωνιά BN , η προεπιλεγμένη πιστωτική σας κάρτα χρεώνεται . Amazon χρεώνει προεπιλεγμένη μέθοδο σας με ένα κλικ πληρωμών . Μόλις διέταξε το βιβλίο , θα κατεβάσετε στον ψηφιακό αναγνώστη σας αμέσως .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα