Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Calibre Με Kobo

Calibre είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να διαχειρίζεται τις συλλογές e -book σας και να διευκολύνει τη μεταφορά βιβλίων σε e-book readers σας , όπως το Kobo . Το λογισμικό που έρχεται με το Kobo μεταφέρει μόνο τα βιβλία που έχετε αγοράσει απευθείας από την εταιρεία , οπότε αν θέλετε να διαβάσετε e -books από άλλες πηγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Calibre να τους μεταφέρει στο στη συσκευή . Οδηγίες
Η 1

Open Calibre . Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Προσθήκη Βιβλίων " στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος . 2

Πλοηγηθείτε στο φάκελο που περιέχει τα e -books που θέλετε να προσθέσετε στο Kobo ebook αναγνώστης σας . Επιλέξτε αυτά τα βιβλία και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ". Περιμένετε ενώ το Calibre εισάγει αυτά τα βιβλία στο παράθυρο διαχείρισης .
Εικόνων 3

Συνδέστε το Kobo στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB . Κάντε δεξί κλικ σε ένα e-book που θέλετε να μεταφέρετε και επιλέξτε " Αποστολή στη συσκευή . " Κάντε κλικ στο " Κύρια μνήμη " για να αποθηκεύσετε το e -book στην εσωτερική μνήμη της Kobo του . Μια μπάρα προόδου εμφανίζεται και μόλις η μεταφορά ολοκληρωθεί , μπορείτε να αποσυνδέσετε e-book reader σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα