Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς μπορώ να ανοίξει την πύλη Lx Σειρά Pop - Top 15 - σε-1 συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων Card

; υπολογιστές πύλη ιδρύθηκε το 1985 και απέκτησε τον Οκτώβριο του 2007 από την Acer , Α.Ε. πύλη LX desktop υπολογιστές της σειράς έχουν σχεδιαστεί για να computing μέσων ενημέρωσης το επόμενο επίπεδο με την ενσωμάτωση μια συσκευή ανάγνωσης καρτών μέσων 15 - σε - 1 . Η συσκευή ανάγνωσης καρτών μέσων 15 - σε-1 θα σας επιτρέψει να συνδέσετε διάφορες flashcards για να ανεβάσετε τα αρχεία πολυμέσων, όπως φωτογραφίες και βίντεο στη σειρά του υπολογιστή σας πύλη LX . Πρόσβαση στο pop- up 15 -in - 1 αναγνώστη καρτών μέσων ενημέρωσης είναι μια εξαιρετικά εύκολη υπόθεση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από κάθε χρήστη υπολογιστή . Οδηγίες
Η

1 Εντοπίστε το πάνω μέρος της εξωτερικής περίπτωση που ο υπολογιστής σας . 2

Πιέστε στο πλαίσιο εσοχή στην κορυφή του κουτιού του υπολογιστή σας με τα δάχτυλά σας, ώστε να απεμπλακεί η μηχανισμό κλειδώματος 15 -in - 1 αναγνώστη καρτών μέσων μαζικής ενημέρωσης .
εικόνων 3

επιτρέπονται η συσκευή ανάγνωσης καρτών μέσων 15 - σε - 1 για να σηκώσει από μόνη της . Τοποθετήστε την κάρτα μνήμης flash σας σε μία από τις αντίστοιχες υποδοχές στη συσκευή ανάγνωσης καρτών μέσων .
Η

4 Αφαιρέστε την κάρτα μνήμης flash και πατήστε στην κορυφή της συσκευής ανάγνωσης καρτών μέσων 15 - σε - 1, προκειμένου να αποκρύψετε τη συσκευή όταν ολοκληρώσετε τη μεταφορά αρχείων πολυμέσων σας με τον υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα