Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Sony Book Reader Vs . Kindle

Η Sony Reader και το Amazon Kindle είναι φορητές συσκευές για την ανάγνωση βιβλίων στο δρόμο ( αν και υποστηρίζουν , επίσης, ακουστικά βιβλία , αρχεία μουσικής και διάφορες μορφές εικόνας ) . Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές από αυτές τις συσκευές στην αγορά , η Amazon και η Sony θεωρούνται ως η πιο δραστήρια και ανταγωνιστική στον τομέα αυτό , τουλάχιστον στη Βόρεια Αμερική . Και αν και τα δύο προϊόντα προσφέρουν τις ίδιες λειτουργίες , υπάρχουν αρκετές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους . Το PRS - 300 και PRS - 600
Η

Σε χαμηλό τέλος της Sony είναι η PRS - 300 . Διαθέτει ένα 5 - ιντσών " e-ink " οθόνη ( μετρούμενα διαγωνίως) και 512MB μνήμης . Ωστόσο, δεν μπορεί να παίξει MP3s , δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη και δεν έχει μια οθόνη αφής . Το PRS - 600 είναι το επόμενο βήμα . Διαθέτει μια οθόνη 6 ιντσών , επεκτάσιμη μνήμη και υποστήριξη ήχου . Όπως και το PRS - 300 , έρχεται σε τρία χρώματα .
Εικόνων της Sony PRS - 2121
Η

της Sony επόμενο βήμα είναι η PRS - 2121 , που προορίζεται να ανταγωνιστεί με το Kindle της Amazon DX . Σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα της Sony , το 2121 έχει 3G ασύρματη πρόσβαση μέσω της AT & T. Με τα μεγάλα αναγνώστες , σας είχε να επισυνάψετε φυσικά τη μονάδα σε έναν υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βιβλιοπωλείο της Sony και να μεταφέρετε αρχεία . Το 2121 μπορεί να κατεβάσετε τα βιβλία ασύρματα . Σε αντίθεση με το Kindle , όμως , δεν έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Αλλά σε αντίθεση με το Kindle , όλοι οι αναγνώστες της Sony έχει υποστήριξη για την ολοένα και πιο δημοφιλή " ePub " μορφή .

Η Amazon Kindle 2 και Kindle DX
Η

Παρά το γεγονός ότι η αρχική έκδοση από το Kindle είχε εξωτερικές υποδοχές για κάρτες μνήμης , το Kindle 2 και Kindle DX δεν κάνουν - αλλά προσφέρουν πολλά gigabytes αποθήκευσης . Ασύρματη πρόσβαση παρέχεται μέσω της Sprint , και μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας Wikipedia μέσω αυτής της σύνδεσης . Το DX έχει επίσης τη μεγαλύτερη οθόνη - 9,7 ίντσες , σε σύγκριση με την οθόνη 7 ιντσών του PRS - 2121 . Και οι δύο μονάδες έχουν παρόμοια διάρκεια ζωής της μπαταρίας , και οι δύο τρέχουν σε Linux . Κανένα από αυτά τα προϊόντα υποστηρίζουν Wi - Fi .
Εικόνων Ψηφιακή Διαχείριση Δικαιωμάτων
Η

Η κύρια διαφορά είναι με το ιδιόκτητο φορμά . Μόνο το Kindle μπορεί να έχει πρόσβαση Kindle βιβλιοπωλείο της Amazon και να διαβάσετε μορφή αρχείου AZW της . Αυτό το βιβλιοπωλείο περιέχει τη συντριπτική πλειοψηφία των αποθεμάτων λιανικής πώλησης βιβλίων Kindle , με περισσότερους από 300.000 τίτλους . Σε αυτό το σχήμα , τα αρχεία AZW προστατεύονται από Digital Rights Management ( DRM ) . Επειδή DRM επιτρέπει σε ένα χρήστη να κάνει ένα αντίγραφο ενός αρχείου ή να παίζουν σε μια μη εγκεκριμένη συσκευή , αυτά τα βιβλία είναι τεχνικά άδεια αντί της αγοράς .
Εικόνων Animal Farm
Η

Ένας πελάτης στην πραγματικότητα δεν "ανήκει" το βιβλίο , και μπορεί να ληφθεί μακριά από αυτούς , όπως στην περίπτωση του Τζορτζ Όργουελ " η φάρμα των ζώων » και « 1984 ». Εκτύπωση - έκδοση εκδότης τους καθορίζεται ότι η Amazon δεν έχει τα δικαιώματα για τη διανομή των ψηφιακών εκδόσεων και ζήτησε ότι η Amazon αφαιρέστε τις ψηφιακές εκδόσεις των Kindles των πελατών που είχαν αγοράσει το βιβλίο . Αν και η Sony έχει αποκλειστική DRM'ed ψηφιακό βιβλιοπωλείο του, καθώς , δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε μήκη από τη διαγραφή προϊόντων στη συσκευή του πελάτη .

Μια νέα μορφή αρχείου που ονομάζεται ePub όλό που δεν έχει DRM όπως και η μορφή αρχείου AZW . Ως εκ τούτου , τα βιβλία σε μορφή ePub μπορούν να διαπραγματεύονται και να μεταπωληθούν ακριβώς όπως ένα φυσικό βιβλίο . Το κείμενο εμφανίζεται σε XML ( παρόμοια με μια ιστοσελίδα διάταξη κειμένου ) , και συμπιέζεται σε ένα πρότυπο αρχείο ZIP.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα