Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να μετατρέψετε ΛΔΚ Sony Reader

Η επέκταση του αρχείου ΛΔΚ χρησιμοποιείται από Mobipocket . Sony Reader μπορεί να διαβάσει αρχεία στο Sony ιδιόκτητο BBeB " Ευρείας eBook " ( . ΙΜΛ ) μορφή , μορφή EPUB και PDF . Για να μετατρέψετε ένα αρχείο ΛΔΚ . Σε μορφή συμβατή με το Sony Reader , μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή μετατροπής αρχείων που υποστηρίζει τις αναγκαίες μορφές ή Web- based υπηρεσία μετατροπής αρχείων . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικό Calibre E -Book Διαχείρισης ( έκδοση 0.7.24 )
ή
λογαριασμού e-mail
πρόσβαση στο Internet Ξενοδοχεία
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες μετατρέψετε ΛΔΚ στο Sony Reader Format Χρησιμοποιώντας Calibre Software
Η 1

Πηγαίνετε στο διαμέτρημα του σελίδα λήψης ( βλέπε Πόρων ) . Κάντε κλικ στο σύνδεσμο " εγκατάστασης των Windows " . Όταν σας ζητηθεί , να επιλέξει να " σώσει " το αρχείο στον υπολογιστή . 2

Ανοίξτε το μενού " Έναρξη " . Επιλέξτε "My Computer" ή " Computer". Πηγαίνετε στον κατάλογο όπου έχει αποθηκευτεί το πρόγραμμα εγκατάστασης διαμετρήματος .
Εικόνων 3

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος εγκατάστασης διαμετρήματος . Ο οδηγός εγκατάστασης θα ανοίξει διαμετρήματος . Ακολουθήστε τα μηνύματα του οδηγού για να εγκαταστήσετε το λογισμικό .
Η

4 Ανοίξτε το μενού "Start" , επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα ", μεταβείτε στο φάκελο " διαμετρήματος E -book Management" και κάντε κλικ στο " διαμετρήματος E- διαχείριση βιβλίο " για να ξεκινήσει η εφαρμογή .
5

Κάντε κλικ στο" Προσθήκη Book "στο μενού . Περιηγηθείτε στον κατάλογο στον οποίο βρίσκεται το αρχείο της ΛΔΚ που θέλετε να μετατρέψετε βρίσκεται . Κάντε κλικ στο αρχείο για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να τοποθετηθεί ένα αντίγραφο του επιλεγμένου αρχείου στη βιβλιοθήκη διαμετρήματος .
Η 6

Μετακινηθείτε στη βιβλιοθήκη διαμετρήματος και εντοπίστε το αρχείο ΛΔΚ που μόλις προσθέσατε . Εάν έχετε πολλά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη βιβλιοθήκη , να βρει γρήγορα το αρχείο πληκτρολογώντας τον τίτλο του στο πλαίσιο "Αναζήτηση" και πατώντας το πλήκτρο " Enter".
Η

7 Κάντε κλικ στο αρχείο της ΛΔΚ για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο " Μετατροπή E -books » στο μενού . Το πλαίσιο διαλόγου "Μετατροπή Οδηγός εκκίνησης Calibre Quick" θα ανοίξει .
8

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού " Μορφή εξόδου " , που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου , και επιλέξτε " ΙΜΛ , " " EPUB "ή" PDF ".
Η

9 Κάντε κλικ στο" OK "για να μετατρέψετε το αρχείο . Μετατρέποντας ένα αρχείο δεν διαγράφει την έκδοση ΛΔΚ από αυτό . Είναι απλώς δημιουργεί ένα αντίγραφο του αρχείου σε μορφή συμβατή με το Sony Reader .
Εικόνων Μετατροπή ΛΔΚ με τη Sony Reader Format Χρησιμοποιώντας Docspal Online υπηρεσία
Η 10

Πηγαίνετε στο DocsPal αρχική σελίδα ( βλέπε Πόρων ) .
Η 11

Κάντε κλικ στο " Browse ". Περιηγηθείτε στον κατάλογο στον οποίο βρίσκεται το αρχείο της ΛΔΚ που θέλετε να μετατρέψετε βρίσκεται . Κάντε κλικ στο αρχείο για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να ανεβάσετε το αρχείο στο διακομιστή DocsPal .
Η 12

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού "Original Format " και επιλέξτε " MOBI - Mobipocket e-Book " στην ενότητα "E -books » .
Η 13

Ανοίξτε το "Μετατροπή σε " drop -down μενού και επιλέξτε " LRF - Sony Portable Reader " στο " E -books " ενότητα .
Η 14

Ελέγξτε το κουτί δίπλα στο " Αποστολή ένα download link στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ( προαιρετικό ) . " Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας στο πλαίσιο που εμφανίζεται . Κάντε κλικ στο " Μετατροπή ". Ελέγξτε το e -mail για το αρχείο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα