Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα BlackBerry για ένα e -reader

Μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία και δημοσιεύσεις από το BlackBerry smartphone σας με τη βοήθεια μιας εφαρμογής eReader . Ορισμένες εφαρμογές eReader μπορεί ακόμη και να ενσωματωθούν με τις άλλες συσκευές σας , όπως ένα laptop ή tablet , επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε την ανάγνωση δεν έχει σημασία όπου κι αν βρίσκεστε . Μερικές από τις εφαρμογές που προσφέρονται είναι δωρεάν, ενώ άλλα περιλαμβάνουν ένα τέλος . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
καλώδιο USB
συσκευή BlackBerry με δυνατότητα σύνδεσης LAN Ξενοδοχεία κοντά Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Επίσκεψη BlackBerry App World στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο " Αναζήτηση και Download link Apps " . ( Δείτε το site γρήγορα χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στην ενότητα Πόροι ). 2

Επιλέξτε " Αναφορά & eBooks " από τις " κατηγορίες" τμήμα στην αριστερή πλευρά της σελίδας .

με 3

Ρίξτε μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές , κάνοντας κλικ σε μια επιθυμητή υποκατηγορία . Κάντε κλικ σε ένα όνομα της εφαρμογής για να διαβάσετε μια περιγραφή και να δείτε τα σχόλια από άλλους χρήστες . Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την αναζήτησή σας επιλέγοντας το " Free" ή "Paid " κουμπί στο πάνω μέρος της σελίδας .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Download" , όταν έχετε βρει μια εφαρμογή που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσει . Εισάγετε το BlackBerry ID και τον κωδικό πρόσβασής σας . ( Αν δεν έχετε ένα, κάντε κλικ στο κουμπί "Sign Up" και ακολουθήστε τα βήματα για να εγγραφείτε . )
5

Συνδέστε το BlackBerry με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να πληρώσει για το στοιχείο ( αν υπάρχει) . Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη Sync " για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο BlackBerry σας .
Η

6 Αποσυνδέστε το BlackBerry σας από τον υπολογιστή όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού συμπληρώνει. Ανοίξτε το κύριο μενού για να εντοπίσετε το πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή . Θα εμφανιστεί ένα νέο εικονίδιο . Κάντε κλικ στο εικονίδιο και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα