Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Sony Reader εναντίον Kindle

Ως e -book ( ηλεκτρονικό βιβλίο ) αναγνώστες γίνει πιο δημοφιλής , η Amazon και η Sony ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ηγεσία στην αγορά . Πολλοί άνθρωποι προτιμούν την αίσθηση ενός καλού ντεμοντέ βιβλίο χαρτί στο χέρι τους , αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, η αγορά αλλάζει και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την ομορφιά της έχει πολλαπλά βιβλία αποθηκεύονται μακριά σε αναγνώστες τους . Πολλά βιβλία είναι διαθέσιμα για μεταφόρτωση με το πάτημα ενός κουμπιού . Τα e -books δεν καταλαμβάνουν χώρο στα ράφια και είναι πάντα διαθέσιμο . Η σύγκριση αυτή θα εκτιμήσουν το Sony Reader και το Kindle 2 . Οθόνη
Η

Η Sony Reader μπορεί να μετατραπεί έτσι ώστε η οθόνη μπορεί να διαβαστεί σε θέση οριζόντια ή κάθετα . Τα κουμπιά είναι λίγο πιο δύσκολο να περιηγηθείτε σε αυτή τη θέση , αλλά παρέχει έναν τρόπο για να ξεκουραστούν τα χέρια από άλλη θέση . Η οθόνη διαθέτει επίσης ένα φως γύρω από τις άκρες , επιτρέποντας στον αναγνώστη να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού , όπως ένα αμυδρό υπνοδωμάτιο ή σε ένα αεροπλάνο , κλπ. Ενώ το Kindle δεν έχει ενσωματωμένο φως , υπάρχουν φώτα που διατίθενται για την αγορά να κάνει την ανάγνωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι δυνατόν .
εικόνων συνολική εμφάνιση
Η

η Kindle 2 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Sony Reader σε μέγεθος , αλλά το πραγματικό μέγεθος της οθόνης είναι το ίδιο. Του Kindle μεγαλύτερο μέγεθος επιτρέπει για ένα πληκτρολόγιο QWERTY στο κάτω μέρος. Πληκτρολόγιο της Sony έχει ένα πληκτρολόγιο στην οθόνη . Η υπόθεση της Sony είναι ένα πιο σκούρο χρώμα , ή μπορούν να αγοραστούν σε πολλά άλλα χρώματα , ενώ η υπόθεση του Kindle είναι φωτεινό λευκό . Λειτουργίες του Kindle , στην επόμενη σελίδα , μενού , κλπ. , έχουν ξεχωριστά πλήκτρα στο πλάι της οθόνης . Η Sony δεν έχει κουμπιά πλοήγησης κατά μήκος του κάτω μέρος της οθόνης .

Η διασκέδαση Χαρακτηριστικό και των δικαστικών εξόδων
Η

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα διασκέδασης για το Kindle 2 είναι το κείμενο - για να - ομιλία χαρακτηριστικό . Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους βιβλία , εφημερίδες , περιοδικά ή να διαβάσει δυνατά στον καταναλωτή . Η λειτουργία είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε , ώστε το Kindle μπορεί να διαβάσει για σας όταν ταξιδεύετε στην κίνηση και στη συνέχεια μπορεί να απενεργοποιηθεί , ώστε ο καταναλωτής μπορεί να διαβάσει για το δικό τους , όταν δεν ταξιδεύει . Η Sony Reader ξεκινά σε περίπου $ 199. Η Kindle 2 κοστίζει περίπου $ 299. Επειδή η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς , ελέγξτε τις ιστοσελίδες για τις τρέχουσες τιμές .
Εικόνων Γραμματοσειρές
Η

Τόσο το Kindle και το Sony Reader έχουν ρυθμιζόμενο μέγεθος γραμματοσειράς . Αυτό είναι ένα υπέροχο προνόμιο για τους χρήστες με τα κουρασμένα μάτια ή χρήστες που προτιμούν μεγαλύτερα εκτύπωσης κατά την ανάγνωση . Γραμματοσειρά του Kindle μπορεί να αλλάξει σε έξι διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειράς . Γραμματοσειρά της Sony μπορεί να αλλάξει μεταξύ τριών μεγεθών ? Μικρές , μεσαίες ή μεγάλες . Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το μεγαλύτερο μέγεθος της γραμματοσειράς θα απαιτούν περισσότερες γυρίζει σελίδα , πιο συχνά.
Εικόνων Downloads
Η

Το Kindle επιτρέπει την πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία σε δευτερόλεπτα . Το ασύρματο σύστημα 3G σημαίνει downloads συμβαίνουν σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα . Δεν καλώδια που συνδέονται με τους υπολογιστές που χρειάζονται . Το Kindle θα κρατήσει περίπου 1500 βιβλία . Η Sony έχει δουλέψει μια συμφωνία με την Google για να καταστεί δυνατή η λήψη χιλιάδες βιβλία δωρεάν . Τα βιβλία είναι διαθέσιμα για αγορά από την ιστοσελίδα της Sony , πάρα πολύ . Η Sony διαθέτει περίπου 350 βιβλία . Χρειάζεται ένα καλώδιο για λήψεις.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα