Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Amazon Kindle Vs . Sony Reader 700

E-book αναγνώστες έχουν κερδίζει σιγά-σιγά δημοτικότητα από την εισαγωγή τους . Επί του παρόντος , δύο από τα πιο δημοφιλή e-book readers που διατίθενται στην αγορά είναι το Amazon Kindle και το Sony Reader 700 . Αν και οι δύο συσκευές θεωρούνται e-book readers , θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν μίνι - υπολογιστών, καθώς , λόγω των χαρακτηριστικών που διαθέτει . Amazon Kindle
Η

Το Amazon Kindle είναι μια συσκευή e-book γίνονται από Amazon.com . Το Kindle είναι ένας αναγνώστης που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο βιβλιοπωλείο Amazon.com ' s και επιτρέπει την πρόσβαση σε σχεδόν κάθε βιβλίο που πωλεί Amazon.com . Επιπλέον , το Kindle προσφέρει επίσης πρόσβαση σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά , όπως το The New York Times και The Economist . Τέλος , το Kindle 3G χρησιμοποιεί μια σύνδεση που τροφοδοτείται από την Sprint για να συνδεθείτε στο βιβλιοπωλείο της Amazon δωρεάν .
Εικόνων Reader Η Sony Reader
Η

της Sony 700 προσφέρει χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά από το Kindle της Amazon . Σε αντίθεση με το Kindle , η συσκευή ανάγνωσης μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πραγματική οθόνη αφής για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν , όταν ξεφύλλισμα των σελίδων γύρω στο e - βιβλία τους . Επιτρέπει , επίσης, για τα βιβλία σε μορφή PDF και τα βιβλία που δεν είναι υπό την προστασία της Διαχείρισης Ψηφιακών Δικαιωμάτων για να διαβάσετε επίσης. Ο αναγνώστης έχει επίσης ένα ενσωματωμένο φωτισμό για την ανάγνωση σε σκοτεινές περιοχές .

Η Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Kindle
Η

Το χαρακτηριστικό που είναι αναμφισβήτητα το Kindle το ισχυρότερο σημείο είναι η πρόσβαση του στο ασύρματο Internet δωρεάν . Λόγω της συμφωνίας συνεργαστεί με την Sprint , Kindle χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βιβλιοπωλείο της Amazon , χρησιμοποιήστε Wikipedia και ακόμη κάνει κάποια περιήγηση στο Internet χωρίς κανένα κόστος για αυτούς . Ωστόσο, οι χρήστες έχουν παραπονεθεί για τη διάταξη των ελέγχων και ότι το Kindle μπορεί να πάρει μόνο τα αρχεία από το ιδιόκτητο τύπο αρχείου της Amazon .
Εικόνων Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Sony Reader
Η

το Reader έχει αποδεδειγμένα πολύ υψηλής ισχύος , τότε το Kindle . Μπορεί να διαβάσει αρκετούς τύπους αρχείων άλλα στη συνέχεια τη δική αρχεία της Sony και έχει μια πραγματική οθόνη αφής και οπίσθιο φωτισμό . Το μόνο μειονέκτημα πρόκειται για το Reader είναι ότι δεν έχει τις ασύρματες δυνατότητες του Kindle , που σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν με έναν υπολογιστή για να κατεβάσετε αρχεία .
Εικόνων Συμπεράσματα
Η

Αν θέλετε απλά ένα e-book reader που μπορούν επίσης να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε τα βιβλία , το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Amazon Kindle . Η πρόσβαση στο Wikipedia και το Διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει σε μια κατάσταση . Αν θέλετε απλά να διαβάσετε τα e -books , στη συνέχεια, να αγοράσει το Sony Reader, το οποίο έχει περισσότερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ανάγνωση οπουδήποτε. Μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Sony ψάχνει σε ασύρματες δυνατότητες για τον αναγνώστη του, καθώς , και θα πρέπει να τους πάρει , το Kindle της Amazon θα μπορούσε να είναι σε λίγο ζεστό νερό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα