Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή υπογραφή στο Acrobat Reader

Adobe Acrobat Professional προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν φορητή μορφή εγγράφου ( PDF ) φόρμες που μπορούν να συμπληρωθούν μέσα από το Adobe Reader , ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να δείτε αρχεία PDF . Τα έντυπα μπορούν επίσης να υπογραφεί με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής , μέτρο ασφαλείας της Adobe για να εξασφαλίσει ότι το σωστό άτομο τη συμπλήρωση της φόρμας . Οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια ψηφιακή υπογραφή στο Adobe Reader . Στη συνέχεια , μπορούν να το συμπεριλάβουν σε ένα πλαίσιο υπογραφής που παρέχεται από τον δημιουργό του PDF . Οι ψηφιακές υπογραφές πρόληψη της παραχάραξης με τη δημιουργία μοναδικών , επαληθεύσιμη κρυπτογράφησης για τον υπογράφοντα του εγγράφου . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Reader
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το Adobe Reader . Επιλέξτε "Ρυθμίσεις Εγγράφου > Ασφάλεια ... » ή σε έναν υπολογιστή Mac , επιλέξτε " Adobe Reader > Ρυθμίσεις ασφαλείας ... " 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη ID " .

Η

3 Επιλέξτε "Δημιουργία αυτο-υπογεγραμμένο ψηφιακής ταυτότητας για χρήση με το Acrobat . "
Η

4 Εισάγετε την ταυτότητα . Στο " Προσθήκη Digital ID " , πληκτρολογήστε ένα Όνομα, διεύθυνση, οργάνωση πληροφοριών και e-mail στα αντίστοιχα πλαίσια κειμένου .
5

Αποθηκεύστε την ψηφιακή υπογραφή . Επιλέξτε " Αναζήτηση " για να εντοπίσετε μια θέση αποθήκευσης στον υπολογιστή . Στη συνέχεια , εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης , αν θέλετε.
Η 6

Ανοίξτε ένα έγγραφο PDF που θέλετε να υπογράψετε .
Η

7 Κάντε κλικ στο πλαίσιο υπογραφής . Για να τοποθετήσετε μια υπογραφή στο Adobe Reader , ο δημιουργός του PDF πρέπει να έχει δημιουργήσει ένα κουτί υπογραφή και επέτρεψε τις ρυθμίσεις ασφαλείας που επιτρέπει στους χρήστες του Reader για να προσθέσετε υπογραφές .
8

Επιλέξτε την υπογραφή του " Digital ID " drop-down μενού στο " Υπογραφή εγγράφου "κουτί . Adobe τοποθετεί τις πληροφορίες που είχε εγγραφεί στο βήμα 4 στο πλαίσιο υπογραφής για την επαλήθευση του χρήστη του εντύπου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα