Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

E - Reader Αρνητικά

E - αναγνώστες έχουν αυξηθεί δημοφιλής από την πρώτη συσκευή ξεκίνησε το 2007 , και για καλό λόγο . Ωστόσο , επειδή η τεχνολογία εξακολουθεί να είναι νέος , οι χρήστες θα βιώσουν κάποια μειονεκτήματα για την αγορά και την ιδιοκτησία ενός e-reader . Γνωρίζοντας ποια είναι τα αρνητικά , θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν η αγορά ενός e-reader είναι κατάλληλο για εσάς . Υψηλές Τιμές
Η

Αν και η τιμή έχει μειωθεί σημαντικά από πιο δημοφιλείς μάρκες έχουν αρχίσει τον ανταγωνισμό στην αγορά , μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η e-readers είναι πάρα πολύ ακριβό για αυτό που είναι . Ως εκ τούτου , μπορούν να στραφούν στους υπολογιστές tablet , το οποίο προσφέρει όχι μόνο την ικανότητα να διαβάζουν βιβλία, αλλά μια πληθώρα εφαρμογών και υπηρεσιών , καθώς και .

Άλλη καταγγελία ήταν η πτώση των τιμών . Εκείνοι που πλήρωσαν την υψηλότερη τιμή αισθάνθηκε εξαπατημένοι , όταν , μετά από ένα μήνα , που είδε την πτώση των τιμών μέχρι και $ 120 σε 2007 και το 2008 .
Εικόνων φόβος της Τεχνολογίας
Η

Πολλά οι άνθρωποι έχουν εκφράσει την άποψή τους ότι προτιμούν τα παραδοσιακά βιβλία σε e-readers , επειδή χρησιμοποιείται για να μετατρέψει τις σελίδες , μυρίζοντας το βιβλίο , και κρατώντας το . Νιώθουν ότι θα χάσουν την ουσία της εμπειρίας ανάγνωσης τους, εφόσον μετατρέπουν τη χρήση ενός e-reader .

Η Κατώτερος Σχεδιασμός
Η

Υπάρχουν αναφορές για ρωγμές μετά από επανειλημμένες πιεστικές από τα πλήκτρα βέλους σε μία συσκευή . Η οθόνη αφής είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όταν λειτουργεί . Ο ελεγκτής joystick του ένα παλαιότερο μοντέλο E - Reader ήταν συχνά υπερβολικά ευαίσθητο , διακινδυνεύοντας τυχαία διαγραφή , εάν πατήσετε το λάθος κουμπί .

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι τόσο χρονοβόρα καθώς οι πωλητές ισχυρίζονται . Θα πρέπει να βεβαιωθείτε για να ενεργοποιήσετε το Wi - Fi εκτός αν θέλετε η μπαταρία σας να διαρκέσει περισσότερο από λίγες ημέρες .
Εικόνων Έλλειψη Οργάνωση Περιεχομένου
Η

Έχει λάβει η πιο δημοφιλή e-readers ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για την εφαρμογή ενός συστήματος όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν το περιεχόμενό τους από τις κατηγορίες . Ένας από αυτούς μόλις ανακοίνωσε την εφαρμογή αυτής της δυνατότητας στην αναβάθμισή τους , σχεδόν ένα χρόνο μετά την αρχική μοντέλο κυκλοφόρησε στην αγορά . Μέχρι αυτή η αναβάθμιση έρχεται , οι αναγνώστες θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω , τι θα μπορούσε να είναι ένας μακρύς κατάλογος των τίτλων για να φτάσουμε στο βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε .
Εικόνων παγώνω και
Crashes

ένα δημοφιλές e-reader ήταν διάσημη για το πάγωμα κατά τη λειτουργία ύπνου . Αυτό οφειλόταν σε ένα πρόβλημα στην πρώτη αναβάθμιση του λογισμικού. Από τότε, έχουν καθορίσει το πρόβλημα . Κάτι παρόμοιο συνέβη με την τελευταία γενιά άλλο e-reader , όπου οι άνθρωποι θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητη παγώνει, ενώ προσπαθεί να οργανώσει το περιεχόμενό τους ή να διαβάσετε ένα βιβλίο . Ακριβώς όπως οι υπολογιστές , όπως ηλεκτρονικές συσκευές e-readers είναι ευαίσθητα σε ορισμένα από τα ίδια τεχνικά προβλήματα . Εικόνων
Περιορισμένη E - Ink Technology
Η

Ενώ η τεχνολογία E - Ink επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα , πολλοί από αυτούς θα εκτιμήσουν την επιλογή των βιβλίων ανάγνωσης στο χρώμα . Η τιμή είναι πολύ απαγορευτικό και η τεχνολογία είναι πολύ νέα για να δημοσιεύσει στο χρώμα αυτή τη στιγμή .
Εικόνων Κατώτερος PDF Χειρισμός
Η

Οι δημοφιλείς συσκευές e-reader προσφέρουν το χειρισμό PDF . Ωστόσο , η μορφοποίηση των βιβλίων PDF στις συσκευές e-reader είναι δύσκολη . Σε μία συσκευή , θα πρέπει να μεταβείτε για να δείτε ολόκληρη τη σελίδα , αν είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει στην οθόνη . Η άλλη θα δημιουργήσει νέες σελίδες , που σας αναγκάζουν για να μετακινηθείτε μέσα από πολλές σελίδες για να φτάσετε στο κείμενο , το οποίο συχνά είναι πολύ μικρή για να το διαβάσετε.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα