Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Sony Reader Βιβλιοθήκη λογισμικού για τα Vista δεν θα εγκατασταθεί

Sony Reader Βιβλιοθήκη είναι ένα λογισμικό υπολογιστή που σας επιτρέπει να ψωνίσετε και να έχουν πρόσβαση χιλιάδες τίτλους eBook , συμπεριλαμβανομένων των New York Times μπεστ σέλερ , εφημερίδες και άλλα. Με το λογισμικό , μπορείτε να επιλέξετε από μια κατηγορία των βιβλίων και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας , για να έχετε πρόσβαση και να διαβάσετε με την άνεσή σας . Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την εγκατάσταση Sony Reader Βιβλιοθήκη Vista σας , αυτό μπορεί να οφείλεται σε αντικρουόμενες εκδοχές ή προγράμματα , ή τους περιορισμούς του υλικού του υπολογιστή . Οδηγίες
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι το υλικό και το λογισμικό είναι συμβατά . Η Sony προβλέπει ότι το λογισμικό ανάγνωσης Βιβλιοθήκη είναι συμβατό με τα Windows 7 , Vista και XP , συμπεριλαμβανομένων Starter , Home Basic , Home Premium , Professional και Ultimate . Οι χρήστες Mac θα πρέπει να λειτουργεί με Mac OS X , 10.6.2 ή νεότερη έκδοση , 10.5.6 ή νεότερη έκδοση , ή 10.4.11 ή νεότερη έκδοση . 2

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας έχει τουλάχιστον 128 MB μνήμης RAM ή περισσότερο .
εικόνων 3

Κατεβάστε πρόσθετη στήριξη από την ιστοσελίδα της Sony, εάν χρησιμοποιείτε νέα μοντέλα Reader όπως PRS- 650 και PRS - 350 .
Η 4

Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και " Πίνακας Ελέγχου".
5

Επιλέξτε " Προγράμματα και δυνατότητες ". Αν έχετε μια προηγούμενη έκδοση του Sony Reader Library , κάντε κλικ στο " Uninstall" για να καταργήσετε την εγκατάσταση του προγράμματος . Μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την έκδοση που είναι τώρα προσπαθείτε να εγκαταστήσετε .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και "Επανεκκίνηση " για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Θα πρέπει πάντα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας όταν έχετε κάνει αλλαγές στα προγράμματά σας .
Η 7

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της Sony και κάντε κλικ στο "Download " για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Reader Βιβλιοθήκη .

8

κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα anti -virus σας για να ξεκινήσει .
Η 9

κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις" και επιλέξτε " Firewall ".
Η 10

Προσθήκη Sony σας το λογισμικό ανάγνωσης Βιβλιοθήκη στη λίστα ασφαλών προγραμμάτων .
Η 11

κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας Sony Reader Βιβλιοθήκη για να ξεκινήσει .
Η 12

Συνδεθείτε στο Sony Reader σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB και τροφοδοσίας στο Sony Reader σας . Θα πρέπει να λάβετε ένα pop-up παράθυρο που υποδεικνύει ότι ο υπολογιστής σας έχει συνδεθεί με μια συσκευή . Αν όχι , το πρόβλημα μπορεί να είναι με το καλώδιο ή το Sony Reader και όχι η Sony Reader Βιβλιοθήκη σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα