Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

DIY : E - book Reader

Dedicated συσκευές ανάγνωσης e-book έρχονται σε πολλές ποικιλίες , από το Kindle της Amazon , στο Barnes and Noble Nook , με το Sony Reader . Αν και αυτές οι συσκευές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ανάγνωση e- books έρχονται σε πολλές διαφορετικές μορφές , που συχνά εργάζονται με πολλές άλλες συσκευές . Σχεδόν κάθε σύστημα υπολογιστή ή κινητή συσκευή μπορεί να αναδιαμορφωθεί ως e-book reader με απλές προσθήκες λογισμικού . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε λογισμικό e-book . Το λογισμικό εγκαθίσταται σε ένα desktop, laptop ή tablet υπολογιστή του συστήματος και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε, να αγοράσετε , κατεβάσετε και να διαβάσετε e -books . Λογισμικό E -book χρησιμοποιεί διαφορετικές μορφές και μπορεί να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το e -books που ήδη έχετε . Λογισμικό όπως το Adobe Digital Editions και Kindle της Amazon για PC είναι διαθέσιμο ως δωρεάν downloads . 2

Διαβάστε βιβλία στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό , μπορείτε ακόμα να διαβάσετε χιλιάδες e -books χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο Web του υπολογιστή σας . Ιστοσελίδες όπως το Project Gutenburg και το Google eBookstore παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση σε βιβλία στο δημόσιο τομέα για την ανάγνωση άμεσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Η λύση e-reader επιτρέπει την ανάγνωση χωρίς κατέβασμα , και σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε βιβλία οπουδήποτε έχετε μια σύνδεση στο Internet .
Εικόνων 3

Κατεβάστε μια εφαρμογή για την κινητή συσκευή σας . Ενώ πολλές κινητές συσκευές και τα smartphones περιλαμβάνουν προγράμματα περιήγησης στο Web που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο e-book , κινητές εφαρμογές μετατρέψει τη συσκευή σε μια πιο επισκευαστούν , αν και κάπως μικρογραφία , e-book reader . Τόσο το Nook και Kindle υπηρεσίες έχουν εφαρμογές για το Android , iOS και Blackberry λειτουργικά συστήματα . Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν Stanza , ευκάλυπτος και Aldiko , τα οποία είναι διαθέσιμα για λήψη από καταστήματα app αντίστοιχες συσκευές τους » .
Η 4

Ελέγξτε τη συμβατότητα του e-book reader σας . Ορισμένα προγράμματα e-reader , όπως το λογισμικό Kindle , περιορίζουν τις χρήσιμες e -books σε μια ενιαία μορφή , ενώ άλλα επιτρέπουν πολλαπλές μορφές και πηγές. Οι κοινές μορφές e -book περιλαμβάνουν EPUB , πλούσιο κείμενο , PDF και Librie . Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή για να δημιουργήσετε ένα e -reader , μπορείτε να κατεβάσετε πολλά προγράμματα για να διασφαλιστεί η συμβατότητα με τις διαφορετικές μορφές των βιβλίων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα