Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να μετατρέψετε ένα PDF σε e -reader

έγγραφα PDF είναι ένα από τα πιο καθολικά υποστηρίζεται non-DRM τύπους αρχείων για e-readers . Μόλις μερικά από τα e-readers που υποστηρίζει αρχεία PDF περιλαμβάνουν το Kindle , το Nook /Nook Color , το Sony Reader Touch και το Kobo . Παρά το γεγονός αυτό , PDF δεν καθιστά πάντα την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης . Calibre , ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης e-book , είναι ο ευκολότερος και πιο διάσημο λογισμικό για τη μετατροπή e -books από διάφορες μορφές , όπως PDF , για πολλαπλές συσκευές . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την online βοηθητικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων Συγκεκαλυμμένη αρχείων για να μετατρέψετε σε μια πιο περιορισμένη ποικιλία των μορφών . Οδηγίες
Μετατροπή PDF σε Calibre

1

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Calibre στον υπολογιστή σας . Μπορείτε να κατεβάσετε το Calibre σε Calibre - ebooks.com ? Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Windows , Linux και OS X συστήματα . Η πρώτη φορά που θα ανοίξετε Calibre θα πρέπει να κάνει ένα one -time setup για να καθορίσει τη βιβλιοθήκη Calibre σας και να επιλέξετε τι είδους e-reader έχετε στην κατοχή σας . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη Βιβλίων " στη γραμμή εργαλείων για να προσθέσετε αρχεία PDF σας στη βιβλιοθήκη σας . Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε αρχεία ξεχωριστά , ή να προσθέσετε ένα ολόκληρο κατάλογο των αρχείων PDF .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το αρχείο PDF που θέλετε να μετατρέψετε και κάντε κλικ στο κουμπί " Μετατροπή" στη γραμμή εργαλείων . Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ και επιλέξτε "Μετατροπή Βιβλίων , " και στη συνέχεια επιλέξτε "Μετατροπή ατομικά . "
Η

4 Επιλέξτε τη μορφή εξόδου από το drop -down μενού εξόδου στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου μετατροπής . Calibre υποστηρίζει τη μετατροπή σε 16 διαφορετικές μορφές e-book , συμπεριλαμβανομένων EPUB , MOBI , ΠΣΠ και FB2 . Κάντε κλικ στο " OK " για να ξεκινήσει η μετατροπή .
5

Στείλτε το e -book σε e-reader σας , είτε από την υπηρεσία e -mail Calibre μέσω του κουμπιού Σύνδεση /Share ή συνδέοντας e-reader σας μέσω USB . Calibre θα ανιχνεύσει e-reader σας και να ορίσετε το στο εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων ? Μπορείτε να μεταφέρετε και να αφήσει το βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σας στη συσκευή σας
εικόνων Μετατρέψτε τα αρχεία
Η 6 <. p> Πηγαίνετε στο CovertFiles.com και κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση " για να επιλέξετε το αρχείο PDF που θέλετε να μετατρέψετε . Μετατρέψτε τα αρχεία προσφέρει επίσης την εναλλακτική λύση της εισέρχεται σε μια διεύθυνση URL για ένα αρχείο PDF που βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση αντί για ένα που βρίσκεται στον υπολογιστή σας .
Η 7

Επιλέξτε τη μορφή εξόδου από το drop-down μενού στα δεξιά. Μετατρέψτε τα αρχεία μπορείτε να μετατρέψετε τα ακόλουθα e-book μορφές : MOBI , EPUB , LIT και FB2 . Η " Input" τύπος αρχείου στο drop-down μενού αριστερά θα επιλέξετε " Adobe Portable Document Format ( PDF ) " από προεπιλογή .
8

Επιλέξτε εάν ή όχι η υπηρεσία στέλνει ένα download link στο email σας ? ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε , θα σας δοθεί ένα download link απευθείας στον browser σας . Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή , θα πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση email σας .
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή ". Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να φορτώσει και να μετατρέψετε το αρχείο σας , αλλά τη στιγμή που θα είναι πλήρες , θα σας δοθεί ένα download link . Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο σας έχει μετατραπεί.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα