υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να ανοίξετε ένα λογαριασμό PayPal

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική εταιρία ανταλλαγής χρημάτων που βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι νομισματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Το PayPal είναι η μέθοδος επιλογής για την πλειοψηφία των χρηστών του eBay καθώς και πολλές online υπηρεσίες, όπως οι πωλήσεις περιοδικών και οι συνδρομές ιστοτόπων. Το PayPal φέρνει πολλές σε απευθείας σύνδεση συναλλαγές σε μια τοποθεσία για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις ηλεκτρονικές σας δαπάνες.

Βήμα 1

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο του Paypal. Στη γραμμή διευθύνσεων θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπος ξεκινάει με "https" αντί για το συνηθέστερο "http". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το PayPal σάς έχει στείλει σε έναν ασφαλή ιστότοπο. οι πληροφορίες που στέλνονται μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή τους είναι κρυπτογραφημένες και είναι πολύ πιο ασφαλείς από την κανονική κυκλοφορία ιστού.

Βήμα 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή τώρα" στο κέντρο της σελίδας. Αυτό το κουμπί θα ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής σας.

Βήμα 3

Επιλέξτε τις κατάλληλες επιλογές στα αναπτυσσόμενα μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του λογαριασμού σας πατώντας το κουμπί με την ένδειξη "Εκκίνηση τώρα". Οι περισσότεροι χρήστες θέλουν τον προσωπικό λογαριασμό. είναι δωρεάν και έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του PayPal. Οι άλλοι δύο λογαριασμοί αφορούν τους πωλητές και τις μικρές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο και έχουν σχετικές αμοιβές.

Βήμα 4

Συμπληρώστε τα πεδία στην επόμενη σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" όταν τελειώσετε. Να θυμάστε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή τοποθεσία, ώστε οι πληροφορίες σας να είναι ασφαλείς.

Βήμα 5

[Επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου] (https://itstillworks.com/confirm-email-address-6756973.html) χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στη σελίδα. Θα χρειαστεί να μεταβείτε στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στη σελίδα εγγραφής και να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έστειλε το PayPal. Είναι καλή ιδέα να επιβεβαιώσετε το email σας όταν λάβετε αυτό το μήνυμα, ώστε να μην ξεχάσετε να το κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα αργότερα.

Βήμα 6 - Επαληθεύστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό επιλέγοντας "Συνέχεια" στην επόμενη σελίδα . Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα FAQ που εξηγεί τα οφέλη της επαλήθευσης. Όταν έχετε διαβάσει τις πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Get Verified" στο κάτω μέρος της σελίδας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό, καταγράφοντας το όνομα της τράπεζας, τη δρομολόγηση και τους αριθμούς λογαριασμού σας.

Παρακολουθήστε τον τραπεζικό λογαριασμό σας τις επόμενες ημέρες. Το PayPal θα κάνει μια σειρά από μικρές καταθέσεις στο λογαριασμό σας. Αφού δείτε τις καταθέσεις, συνδεθείτε ξανά στο PayPal και κάντε κλικ στην επιλογή "επιβεβαίωση τραπεζικού λογαριασμού" στην κύρια σελίδα λογαριασμού. Εισάγετε τα ακριβή ποσά των καταθέσεων και τελειώσατε.

Στοιχεία που θα χρειαστείτε

Σύνδεση στο Διαδίκτυο

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα