υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλληλογραφίας σε AOL

Η America Online (AOL) αποθηκεύει εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο αρχειοθέτησης. Το περίβλημα αρχειοθέτησης μπορεί να δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας στη μονάδα σκληρού δίσκου ή το στοιχείο αποθήκευσης του υπολογιστή. Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας μπορεί στη συνέχεια να αποκατασταθεί σε περίπτωση δυσλειτουργίας υπολογιστή ή αγοράς νέου υπολογιστή. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα μηνύματα σε AOL σε σκληρό δίσκο ή σε άλλη θήκη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

Συνδεθείτε στο AOL. "Mail" ή "Email" στη γραμμή εργαλείων AOL. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αρχειοθέτηση αρχειοθέτησης".

Βήμα 3

Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας. Επιλέξτε "Αποθήκευση φακέλου ως."

Βήμα 4

Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα φακέλου στο πεδίο "Όνομα αρχείου" στην οθόνη "Αποθήκευση φακέλου". Μεταβείτε στη θέση όπου θα βρίσκεται ο φάκελος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Θυμηθείτε ή καταγράψτε τη θέση του εφεδρικού φακέλου. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση".

Βήμα 5

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για άλλους φακέλους στο ντουλάπι αρχειοθέτησης.

Κλείστε το παράθυρο του αρχειοθέτη κάνοντας κλικ στο κόκκινο "X" στην επάνω δεξιά γωνία.

Συμβουλές - Η δημιουργία ενός εφεδρικού αντιγράφου του γραφείου αρχειοθέτησης σε έναν σκληρό δίσκο ή μια αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης μπορεί να κάνει το AOL να τρέξει γρηγορότερα. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των φακέλων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον νέο προορισμό και, στη συνέχεια, διαγράψτε τα περιεχόμενα του γραφείου αρχειοθέτησης. Αυτό ελευθερώνει χώρο και η απόδοση του AOL μπορεί να βελτιωθεί. Εντοπίστε τους νέους φακέλους αντιγράφων ασφαλείας στη μονάδα σκληρού δίσκου ή στο αφαιρούμενο χώρο αποθήκευσης πριν διαγράψετε.

AOL "Αγαπημένα μέρη" μπορεί επίσης να υποστηρίζονται στο σκληρό δίσκο.

Προειδοποίηση

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το όνομα οθόνης ως μέρος του ονόματος του νέου φακέλου. Θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις κατά την αποκατάσταση.

Συναφής σύστασή

Πώς να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα σε ένα Garmin Forerunner

Το Garmin Forerunner, ένα εκπαιδευτικό εργαλείο σχεδιασμένο για τους δρομείς, υπολογίζει τις θερμίδες που καίγονται, παρακολουθεί το ρυθμό της καρδιάς σας και σας βοηθά να δημιουργείτε σχέδια προσαρμοσμένων ασκήσεων. Το Forerunner εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα στην κύρια οθόνη για να σας εξυπηρετήσει. Αφού επιλέξετε τις ρυθμίσεις της ώρας και της ώρας, το Forerunner λαμβάνει αυτόματα πληροφορίες ημερομηνίας και ώρας από τους δορυφόρους της Garmin. Βήμα 1 Πατήστε το κουμπί Power γι

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα