υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιο AOL

Η διατήρηση της οργάνωσης μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατη. Εάν ζευγαρώνετε παιδιά, οικογένεια, εργασία και χόμπι, μπορεί να αισθανθείτε σαν να χάσετε τα πάντα, από τα κλειδιά σας μέχρι τον διορισμό του οδοντιάτρου του γιου σας. Χρησιμοποιήστε ένα σχολαστικό ημερολόγιο όλων των δραστηριοτήτων για να βοηθήσετε στην εκκαθάριση της ομίχλης γύρω από τη ζωή σας. Τα ημερολόγια AOL είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα μέλη να οργανώνουν τα καθημερινά τους χρονοδιαγράμματα.

Βήμα 1

Αποκτήστε πρόσβαση στο ημερολόγιο στον υπολογιστή σας αν χρησιμοποιείτε AOL ως πρόγραμμα περιήγησης. Χρησιμοποιήστε το Calendar.aol από την αρχική σελίδα με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο ημερολόγιό μου.

Βήμα 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Μήνας", "Εβδομάδα" ή "Ημέρα" για να περιηγηθείτε στις ημέρες και τους μήνες του έτους. Χτυπήστε το δεξί βέλος για να μεταβείτε στις μελλοντικές ημερομηνίες και το αριστερό βέλος για να αναθεωρήσετε τις ημερομηνίες του παρελθόντος.

Βήμα 3 - Επιλέξτε το κουμπί "Ρυθμίσεις" στο παράθυρο "Ημερολόγιο AOL". Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού ζώνης ώρας και επιλέξτε την κατάλληλη ζώνη ώρας. Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού εμφάνισης για να ρυθμίσετε τη σωστή ώρα. Πατήστε "Αποθήκευση".

Βήμα 4

Εκτύπωση του ημερολογίου επιλέγοντας "Εκτύπωση". Αποφασίστε για την προβολή που θέλετε. Χρησιμοποιήστε ένα τυπωμένο ημερολόγιο για να δημοσιεύσετε σε απλή προβολή, ώστε όλη η οικογένειά σας να βλέπει προγραμματισμένες δραστηριότητες, συναντήσεις και γεγονότα.

Βήμα 5

Επιλέξτε την ημερομηνία που θέλετε να τροποποιήσετε και να εισαγάγετε ραντεβού, γενέθλια ή /και μετά σχολικές συναντήσεις. Επιλέξτε το AOL Calendars να σας στέλνει αυτόματες υπενθυμίσεις για σημαντικές ημερομηνίες και συναντήσεις.

Μοιραστείτε το ημερολόγιό σας με άλλα μέλη της οικογένειας για να συντονίζετε εύκολα τα γεγονότα και τα χρονοδιαγράμματα. Επιλέξτε την επιλογή μετοχής και εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων που θέλετε να μοιραστείτε το ημερολόγιό σας.

Συμβουλή

Χρησιμοποιήστε τα ημερολόγια AOL για να μειώσετε το άγχος. Αν δεν έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα να θυμάστε, θα αισθανθείτε λιγότερο ανήσυχος.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα