υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να απενεργοποιήσετε το Κέντρο υποστήριξης Dell

Το Κέντρο υποστήριξης Dell ενημερώνει αυτόματα τον υπολογιστή Dell και παρέχει ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι ζωτικής σημασίας για τον υπολογιστή σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι περισσότερο ενοχλητικό από οτιδήποτε άλλο. Αυτό το προεγκατεστημένο πρόγραμμα τρέχει επίσης κατά την εκκίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πάντα εκεί αναλαμβάνοντας τους πόρους του συστήματος. Αν έχετε κουραστεί από το Κέντρο υποστήριξης της Dell, έχετε δύο επιλογές για να την απενεργοποιήσετε. Η αποτροπή της εκτέλεσης κατά την εκκίνηση εξοικονομεί πόρους του συστήματος, αλλά σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το πρόγραμμα με το χέρι αργότερα. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το πρόγραμμα μόνιμα, μπορείτε να το απεγκαταστήσετε.

Απενεργοποίηση εκκίνησης κατά την εκκίνηση

Βήμα 1

Πατήστε "Win-R", πληκτρολογήστε "msconfig "και πατήστε" Enter "για να εκτελέσετε τη Διαμόρφωση συστήματος.

Βήμα 2 - Κάντε κλικ στην καρτέλα" Εκκίνηση "και καταργήστε την επιλογή όλων των προγραμμάτων υποστήριξης της Dell. Μπορείτε να προσδιορίσετε τα προγράμματα της Dell κοιτάζοντας στις στήλες Κατασκευαστής ή Command για "Dell". Τα προγράμματα που σχετίζονται με το Κέντρο υποστήριξης της Dell είναι "dsca.exe", "sprtcmd.exe" και "sprtsvc.exe". Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Βήμα 1

Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη", πληκτρολογήστε "προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων" στο παράθυρο διαλόγου και πατήστε "Εισαγωγή".

Βήμα 2

Κάντε δεξί κλικ στο "Κέντρο υποστήριξης της Dell "και επιλέξτε" Κατάργηση εγκατάστασης ". Ακολουθήστε τις υποδείξεις για να ολοκληρώσετε την απεγκατάσταση.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι" για να επιβεβαιώσετε την κατάργηση και να ακολουθήσετε τις υποδείξεις στην οθόνη

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα