υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο .CMP

Το SharePoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας με τη μορφή ενός πακέτου μετανάστευσης περιεχομένου. Το προκύπτον αρχείο αντιγράφου ασφαλείας έχει επέκταση αρχείου ".cmp". Εάν θέλετε να επαναφέρετε την τοποθεσία SharePoint, θα πρέπει να ανοίξετε και να εισαγάγετε το αρχείο CMP στον ιστότοπο του SharePoint. Αυτό το αρχείο περιέχει τις ρυθμίσεις ασφαλείας, το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης, τις ρυθμίσεις πλοήγησης, τις πληροφορίες χρήστη και τις προσαρμογές.

Εκκινήστε το Microsoft SharePoint.

Κάντε κλικ στο "Αρχείο" από το επάνω μενού στο παράθυρο της εφαρμογής SharePoint και επιλέξτε " Ανοίξτε τον ιστότοπο ". Εμφανίζεται το παράθυρο" Άνοιγμα τοποθεσίας ".

Κάντε κλικ στην επιλογή" Αναζήτηση "και επιλέξτε τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να εισαγάγετε το πακέτο CMP. Κάντε κλικ στην επιλογή "Άνοιγμα".

Κάντε κλικ στην επιλογή "Αρχείο", κάντε κλικ στην επιλογή "Εισαγωγή" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Προσωπικό πακέτο Web".

Κάντε κλικ στο αρχείο CMP της επιλογής σας από το παράθυρο Περιήγησης. Κάντε κλικ στην επιλογή "Άνοιγμα".

Πληκτρολογήστε "http: //My Web site" στο πλαίσιο Προορισμός.

Κάντε κλικ στην επιλογή "Εισαγωγή". Κάντε κλικ στο "Run" Παράθυρο διαλόγου Προειδοποίηση. Η τοποθεσία του SharePoint αποκαθίσταται χρησιμοποιώντας το πακέτο πακέτων CMP.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα