ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να βελτιώσει ασύρματο Wi - Fi σας εγκατάστασης

Ρύθμιση μια ασύρματη σύνδεση στο Internet στο σπίτι σας μπορεί να σας δώσει την ελευθερία να σερφάρουν στο διαδίκτυο από οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας - στη θεωρία . Μια ασύρματη σύνδεση μεταδίδεται από το router σας , μια συσκευή που , σε αντίθεση με το ασύρματο σήμα , δεν μπορεί να κινηθεί γύρω από το σπίτι . Πολλές φορές , μια κακή ασύρματη σύνδεση οφείλεται στην τοποθέτηση του δρομολογητή και η ρύθμιση του σπιτιού ή του γραφείου τους υπολογιστές σας . Για τη βελτίωση της εγκατάστασης σας , θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε τόσο router σας και τη θέση του υπολογιστή στο σπίτι ή το γραφείο σας . Οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το δρομολογητή σας όσο πιο κοντά στο κέντρο του δωματίου όσο το δυνατόν . Οι τοίχοι είναι ένα από τα κύρια εμπόδια όταν πρόκειται για τη λήψη ένα σαφές μήνυμα ασύρματη σύνδεση στο Internet . 2

Μετακινήστε το δρομολογητή σας μακριά από μεταλλικά έπιπλα , όπως ερμάρια ή γραφεία . Ή , μετακινήστε αυτά τα κομμάτια των επίπλων σε ένα άλλο δωμάτιο . Μεταλλικά αντικείμενα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το σήμα που τίθεται από το router .
Εικόνων 3

Τοποθετήστε τον υπολογιστή σας όσο πιο κοντά στο router όσο το δυνατόν για την αποφυγή παρεμβολών . Αν το γραφείο σας είναι στο πάτωμα πάνω από το ένα router σας είναι ενεργοποιημένη, τοποθετήστε το router σε ένα ράφι ή ντουλάπι για να αυξήσει την ισχύ του σήματος .
Η

4 Τοποθετήστε το δρομολογητή με απρόσκοπτη θέα στο μυαλό . Ακόμα κι αν ο δρομολογητής σας είναι σε διαφορετικό δωμάτιο από τον υπολογιστή σας , να μεγιστοποιήσετε " οπτική επαφή " του δρομολογητή τοποθετώντας με ως άμεσο μια φυσική διαδρομή στον υπολογιστή σας όσο το δυνατόν .

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα