ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να συνδέσετε ένα φορητό υπολογιστή σε Ευρυζωνικής Πρόσβασης

Όλοι οι φορητοί υπολογιστές έχουν τουλάχιστον μία επιλογή όταν πρόκειται για τη σύνδεση με μια ευρυζωνική σύνδεση . Ο ευκολότερος τρόπος να στηθεί και με την καλύτερη επίδοση σύνδεση είναι μια άμεση σύνδεση μέσω ενός καλωδίου Ethernet . Μια άμεση σύνδεση συνδέει τον φορητό υπολογιστή απευθείας σε ένα ευρυζωνικό καλωδιακό ή DSL μόντεμ ή δρομολογητή . Απευθείας συνδέσεις γενικά δεν υποφέρουν από τυχαία βουτιές στις ταχύτητες και η σύνδεση σταγόνες που κατά καιρούς συμβεί με τις ασύρματες συνδέσεις . Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα κομμάτι της εργασίας που εμπλέκονται , ασύρματες συνδέσεις είναι το πιο βολικό στη χρήση . Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο ασύρματο προσαρμογέα που μπορεί να συνδεθεί σε ένα ασύρματο δρομολογητή . Αν δεν έχετε ένα , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ασύρματο δέκτη USB που είναι το ισοδύναμο . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
καλώδιο Ethernet καλής ποιότητας USB ασύρματου δέκτη
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Απευθείας σύνδεση
Η

1 Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου Ethernet στο " Ethernet " θύρα για το φορητό υπολογιστή . Η θύρα Ethernet είναι είτε στο πίσω ή στο πλάι του φορητού υπολογιστή . 2

Συνδέστε το άλλο άκρο μέσα στο "Internet" θύρα ( μπορεί να είναι με τον τίτλο κάτι διαφορετικό , αλλά κάτι παρόμοιο) για το ευρυζωνικό μόντεμ . Εάν χρησιμοποιείτε ένα δρομολογητή , πώληση συνδεθεί σε κάποιο από τα "Ethernet" θύρες του δρομολογητή .
Η

3 Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για τη σύνδεση με τη δημιουργία . Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε μια διεύθυνση web για να ελέγξετε τη σύνδεση .
Εικόνων Ασύρματη σύνδεση
Η 4

Εκτελέστε το CD εγκατάστασης που συνόδευε τον ασύρματο δρομολογητή για να ρυθμίσετε το ασύρματο δίκτυο , αν δεν το έχετε κάνει ήδη . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να δημιουργήσετε ένα όνομα δικτύου ή SSID , έναν κωδικό πρόσβασης και άλλες ρυθμίσεις . Εάν χρησιμοποιείτε ένα ασύρματο δέκτη USB , συνδέστε τον ασύρματο δέκτη σε μια θύρα USB για το φορητό υπολογιστή .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " στη γραμμή εργασιών των Windows για το φορητό υπολογιστή που θέλετε να συνδεθείτε . Κάντε κλικ στην επιλογή " Πίνακας Ελέγχου". Κάντε κλικ στο " Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης . "
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Σύνδεση σε δίκτυο " και επιλέξτε το όνομα του ασύρματου δικτύου σας . Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης , εάν υπάρχει , και κάντε κλικ στο "OK".
Η 7

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για τη σύνδεση με τη δημιουργία . Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε μια διεύθυνση web για να ελέγξετε τη σύνδεση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα