ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να δείτε τα διαγραμμένα αρχεία Computer & Ιστορία

Υπολογιστές καθιστούν εύκολη τη διάθεση των αρχείων . Στις περισσότερες περιπτώσεις , μπορείτε απλά να το σημείο , κάντε κλικ και να στείλετε στον Κάδο Ανακύκλωσης . Το ίδιο ισχύει και για το ιστορικό περιήγησης στο Internet ? Οι περισσότεροι browsers απλά σας αφήσει να διαγράψετε το ιστορικό με το πάτημα ενός κουμπιού . Ωστόσο , μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλετε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα στοιχεία τους . Αμφότερα τα διαγραμμένα αρχεία και το ιστορικό περιήγησης μπορεί να ανακτηθεί από έναν καταλαβαίνω χρήστης του υπολογιστή . Οδηγίες
Εμφάνιση διαγραμμένων αρχείων
Η

1 Ανοίξτε τον Κάδο Ανακύκλωσης . Θα δείτε μια λίστα με τα διαγραμμένα αρχεία σας . 2

Επιλέξτε το έγγραφο ή τα έγγραφα που θέλετε να προβάλετε . Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Επαναφορά ". Τα αρχεία θα " αποκατασταθεί " στο σκληρό σας δίσκο , όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση .
Εικόνων 3

Κάντε διπλό κλικ ή δεξί κλικ και επιλέξτε " Άνοιγμα" , όπως θα κάνατε για οποιοδήποτε αρχείο . Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά . Θυμηθείτε να διαγράψει τους μόλις γίνει προβολή , αν είστε στην πραγματικότητα τελείωσε με τα αρχεία .
Επισκόπηση Διαγράφεται Ιστορία
4

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας ώστε να μπορείτε να δείτε τις κρυμμένες αρχεία και φακέλους . Για να το κάνετε αυτό , μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου ακολουθούμενο από το φάκελο " Επιλογές φακέλων " . Κάντε κλικ στην καρτέλα με την ένδειξη " View" και επιλέξτε " Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων ".
5

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε το αρχείο , καθώς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση κανονικά . Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές που διατίθενται online .
Η 6

Εκτελέστε μια αναζήτηση για ένα αρχείο με την ένδειξη " index.dat . "
Η 7

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ανοίξετε το αρχείο index.dat , όπου θα δείτε το ιστορικό περιήγησης σας που αναφέρονται από τη διεύθυνση URL .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα