λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να μετατρέψετε ένα υπολογιστικό φύλλο σε μορφή PDF δωρεάν με το Open Office

Open Office είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για τα πιο ακριβά σουίτες παραγωγικότητας . Η ομάδα των προγραμμάτων είναι δωρεάν , και έρχονται με όλα τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και graphic design στην οποία έχετε συνηθίσει . Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Open Office είναι εξάγει τα αρχεία σας σε μορφή PDF , το οποίο είναι βολικό όταν χρειάζεται να κάνουν τα έγγραφα και λογιστικά φύλλα ευπαρουσίαστο και συμπαγής . Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα . Οδηγίες
Η 1

Open Office Calc . Αυτό είναι το πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε υπολογιστικά φύλλα , σαν το Microsoft Excel . 2

Ανοίξτε το μενού File και επιλέξτε "Άνοιγμα ... " . Αναζητήστε στον υπολογιστή σας για το υπολογιστικό φύλλο που θέλετε να μετατρέψετε . Μόλις έχετε βρεθεί, κάντε κλικ σε αυτό, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".
Εικόνων 3

Κοιτάξτε πέρα ​​από το φύλλο για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που θέλετε να μετατρέψετε και ότι όλα τα δεδομένα της είναι σωστή. Μπορείτε πάντα να πάτε πίσω και να το μετατρέψει και πάλι αν κάτι αποδεικνύεται ότι είναι εκτός τόπου , αλλά αυτό θα σας γλιτώσει κάποια προβλήματα κάτω από το δρόμο , αν το ελέγξουμε τώρα , αντ 'αυτού.
Η 4

Open το μενού Αρχείο και πάλι , αλλά αυτή τη φορά επιλέξτε " Εξαγωγή ως PDF " επιλογή .
5

Πληκτρολογήστε ένα όνομα και επιλέξτε ένα φάκελο προορισμού για μετατροπή φύλλο σας . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση".
Η 6

Ρίξτε μια ματιά στο παράθυρο Επιλογές PDF και να ενημερωθείτε για τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του αρχείου . Μερικές από τις επιλογές είναι εύκολο να καταλάβει , όπως και εκείνοι κάτω από την καρτέλα " User Interface " , αλλά άλλοι μπορεί να είναι υπερβολικά τεχνικές για να αισθάνεστε άνετα με την αλλαγή . Μην ανησυχείτε , όμως. Ακριβώς κρατήστε τις προεπιλογές που εκεί που είναι και το αρχείο σας θα πάνε καλά .
Η

7 Κάντε κλικ στο "Εξαγωγή ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα