λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Είμαι σε θέση να ανοίξει τα αρχεία PDF από το Outlook Χρήση του Adobe 8

Το αρχείο PDF είναι μια κοινή μορφή που χρησιμοποιείται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλο περιεχόμενο που βασίζονται στο Internet , καθώς δεν χάνει τη μορφοποίησή του , όταν αποστέλλονται μέσω του Internet ( το οποίο δεν είναι η περίπτωση, όταν χρησιμοποιώντας μια λέξη έγγραφο επεξεργαστή ) . Αν έχετε λάβει ένα αρχείο PDF στο Microsoft Outlook και θέλετε να δείτε το περιεχόμενο Adobe Reader 8 , αλλά έχουν βρει το αρχείο δεν ανοίγει σωστά , υπάρχουν μερικές μέθοδοι που διατίθενται για να διορθώσει το πρόβλημα , κανένα εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος του χρόνου ή κοστίζουν χρήματα για να εκτελέσει . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το αρχείο PDF στον υπολογιστή σας , πριν να το ανοίξετε με το Adobe Acrobat . Το κάνουν , κάνοντας δεξί κλικ στο σύνδεσμο PDF στο e-mail και επιλέξτε " Αποθήκευση ως " και στη συνέχεια επιλέξτε μια θέση για να αποθηκεύσετε το αρχείο και κάντε κλικ στο " OK". 2

Κλείστε από το Microsoft Outlook , όταν προσπαθούν να φορτώσετε το αρχείο σε μορφή Adobe Acrobat 8 . Το αρχείο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο διαφορετικά προγράμματα , και αν είναι ανοιχτό το Outlook , το Acrobat δεν είναι σε θέση να διαβάσει τις πληροφορίες του αρχείου .
Εικόνων 3

Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στο σκληρό δίσκο . Το αρχείο είναι σε θέση να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ( και να ανοίξει το Adobe 8) αν ο σκληρός δίσκος είναι πλήρης . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " ( My ) Computer ", κάντε δεξί κλικ στο " C : . " Εικονίδιο της μονάδας δίσκου και επιλέξτε "Ιδιότητες " Μια φορτία παράθυρο με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αποθήκευση της μονάδας .
Η 4

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Adobe Acrobat . Adobe 8 δεν είναι η πιο up-to - ημερομηνία έκδοσης , η οποία μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα . Πλοηγηθείτε στο " Get.Adobe.com /reader" και κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Λήψη" για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του λογισμικού . Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο αφού κατεβάσει και ακολουθήστε τις οδηγίες του οδηγού εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε πλήρως τον προγραμματισμό στον υπολογιστή.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα