λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να συγχωνεύσει τα αρχεία PDF

Είτε θέλετε να συγχωνεύσει τα αρχεία PDF που δημιουργήθηκαν από διαφορετικούς χρήστες ή να συνδυάσετε μια συλλογή των προσωπικών εγγράφων , την εδραίωση PDFs είναι ιδανικό για τη διατήρηση αρχεία σας οργανωμένα και τη μείωση των ακαταστασία στο σκληρό σας δίσκο . Προγράμματα όπως το Adobe Acrobat και PDF Split and Merge προσφορά μετατροπή παρτίδα και σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τα αρχεία PDF στη σειρά προτίμησης σας . Αν θέλετε να αποφύγετε το λογισμικό τρίτων , ωστόσο , θεωρούν χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν online υπηρεσία , όπως PDFMerge ! Οδηγίες
Χρησιμοποιώντας το Adobe Acrobat
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Adobe Acrobat (βλ. σύνδεσμο σε Πόρων) . Από τον Αύγουστο του 2012, το πρόγραμμα κοστίζει περίπου $ 300. Η εταιρεία, ωστόσο , προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών . 2

Έναρξη Adobe Acrobat και επιλέξτε την επιλογή " Συνδυασμός αρχείων σε μορφή PDF " στο κύριο μενού .
Η
3

Κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη αρχείων " στο πλαίσιο διαλόγου Συνδυάστε τα αρχεία και στη συνέχεια επιλέξτε το " Προσθήκη αρχείων " επιλογή . Επιλέξτε κάθε PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ".
Η 4

Τακτοποιήστε τα αρχεία PDF σε προτιμώμενη σειρά σας κάνοντας κλικ πάνω τους και σύροντάς τα στην επιθυμητή θέσεις σας από τη λίστα .

5

Κάντε κλικ στο κουμπί " Συνδυάστε Files" για να συγχωνεύσει τα αρχεία σε ένα ενιαίο έγγραφο . Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί , το αρχείο θα εμφανιστεί στην οθόνη .
Η

6 Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αρχείου" εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων . Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα για τη νέα μορφή PDF και να επιλέξετε ένα φάκελο προορισμού . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" .
Εικόνων Χρησιμοποιώντας PDF Σπλιτ και Συγχώνευση
Η 7

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το PDF Σπλιτ και Συγχώνευση (πλήρης σύνδεση στο Resources ) . Από τον Αύγουστο του 2012, το λογισμικό κοστίζει $ 49. Ωστόσο , μπορείτε να αξιολογήσετε το λογισμικό δωρεάν για 15 ημέρες .
8

Open PDF Σπλιτ και Συγχώνευση .
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί "Συγχώνευση αρχείων PDF " .

10

Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη " και επιλέξτε ένα από τα αρχεία PDF που θέλετε να συμπεριλάβετε στο συγχωνευμένο έγγραφο . Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να εισαγάγετε το αρχείο . Το πρόγραμμα επιτρέπει μόνο σε σας για να εισαγάγετε ένα αρχείο κάθε φορά . Επαναλάβετε αυτό το βήμα για να εισάγει επιπλέον αρχεία PDF .
Η 11

Συγκεντρώστε τα αρχεία PDF στη σειρά προτίμησης σας, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά βέλους στην αριστερή πλευρά της οθόνης .
Η 12

Κάντε κλικ στο " Συγχώνευση . " Πληκτρολογήστε ένα όνομα αρχείου για το έγγραφο και να επιλέξετε το φάκελο που προτιμάτε σας έξοδο . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" για να ενταχθούν τα αρχεία PDF .
Εικόνων Χρησιμοποιώντας PDFMerge !
Η 13

Πλοηγηθείτε στο PDFMerge ! (βλ. σύνδεσμο σε Πόρων ) .
Η

14 Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" και επιλέξτε το αρχείο PDF που θέλετε να εμφανίζεται για πρώτη φορά στο συγχωνευμένο έγγραφο . Συνεχίστε να ανεβάσετε κάθε έγγραφο PDF στο προτιμώμενο παραγγελία σας .
Η

15 Κάντε κλικ στο κουμπί "Συγχώνευση " για να συγχωνεύσετε τα αρχεία PDF . Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί , θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Άνοιγμα merged_document " .
Τετάρτη 16

Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο "Αποθήκευση αρχείου " επιλογή . Από προεπιλογή , το αρχείο θα ονομαστεί " merged_document » και αποθηκεύεται στο φάκελο "Λήψεις" .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα