λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Πώς να ανοίξετε ένα srt Επέκταση αρχείου

. Η μορφή Subrip , το οποίο έχει επέκταση " . Srt , " χρησιμοποιείται για αρχεία λεζάντα που διαβάζονται από τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο , όπως το Windows Media Player και το iTunes . Οι subrip αρχεία μορφής ευρύτερα γνωστή ως υπότιτλους . Αυτές οι υπότιτλοι μπορεί να ανοίξει με ειδικά προγράμματα που γίνονται για να λειτουργεί σε συνδυασμό με την ταινία που παρακολουθείτε . Ωστόσο , είναι δυνατόν απλά να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε το αρχείο με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το Notepad ή το WordPad . Οδηγίες
Η

1 Εντοπίστε το αρχείο. Srt που θέλετε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε . 2

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε στο "Ιδιότητες".

Η

3 Κάντε κλικ στην καρτέλα "General" και επιλέξτε "Αλλαγή ".
Η 4

Επιλέξτε " Notepad ή WordPad " από τη λίστα των προγραμμάτων στον υπολογιστή . Επιλέξτε το " χρησιμοποιείτε πάντα το επιλεγμένο πρόγραμμα για να ανοίξετε αυτό το είδος του αρχείου " για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα που θα επιλέξετε ανοίγει όλα τα αρχεία με την επέκταση αρχείου srt . .
5

Κάντε κλικ στο " OK . " Double κλικ στο αρχείο . Το αρχείο srt . Θα ανοίξει στο πρόγραμμα που επιλέξατε . Θα είναι τότε σε θέση να διαβάσουν και να επεξεργαστείτε τους υπότιτλους .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα