λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Τι είναι ο σκοπός μιας επέκταση αρχείου

; υπολογιστές χρησιμοποιούν επεκτάσεις αρχείων για να καθορίσει τον τύπο ενός αρχείου . Η επέκταση του αρχείου βρίσκεται μετά το όνομα του αρχείου και μετά την περίοδο . Στο παράδειγμα filename.zip , zip είναι η επέκταση αρχείου . Σκοπός
Η

Ο σκοπός της επέκτασης αρχείου είναι να προσδιορίσει τον τύπο του αρχείου . Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να ανοίξετε το αρχείο με την ορθή εφαρμογή λογισμικού .
Εικόνων Εξαιρέσεις
Η

Ορισμένα αρχεία δεν έχουν επεκτάσεις . Τα αρχεία αυτά συνήθως εμφανίζονται σε Mac και Unix λειτουργικά συστήματα που βασίζονται .

Η αρχείων συστήματος
Η

Αρχεία έρχονται σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες , και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλά τύποι επέκταση αρχείου . Επεκτάσεις αρχείων όπως . Ini και . Dll υποδηλώσει αρχεία που περιέχουν πληροφορίες οι χρήσεις του υπολογιστή . Αυτοί οι τύποι των αρχείων που γενικά δεν άνοιξε από τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών . Στοκ εικόνα και αρχεία μουσικής
Η

Κοινή αρχεία που ανοίγονται από τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι εικόνα και αρχεία μουσικής . Παραδείγματα επεκτάσεις αρχείων εικόνας περιλαμβάνουν . Jpg, . Gif , . Bmp και . Png . Παραδείγματα επεκτάσεις αρχείων μουσικής περιλαμβάνουν . Mp3 , . Mp4 , . Ra , . Wma και . Wav .
Εικόνων Άλλοι τύποι
Η

Λογισμικό εκτελέσιμα αρχεία έχουν την επέκταση αρχείου exe . . Τα συμπιεσμένα αρχεία έχουν την επέκταση αρχείου zip . . Ανάλογα με τον επεξεργαστή κειμένου που χρησιμοποιείται , το έγγραφο θα μπορούσε να έχει την επέκταση . Doc , . Docx , . Txt ή . Rtf .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα