λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Τι είναι μια επέκταση αρχείου GIF

; Μια επέκταση αρχείου υποδεικνύει τον τύπο του εγγράφου είναι . Αυτό επιτρέπει στον υπολογιστή να γνωρίζει ποιες είναι απαραίτητη πρόγραμμα για να επεξεργαστείτε το αρχείο . Εάν διαγράψετε μια επέκταση αρχείου , ο υπολογιστής δεν θα είναι σε θέση να ανοίξετε το αρχείο . Επίσης , χωρίς ορατή επέκταση αρχείου , εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα αρχείο με το ίδιο όνομα , δεν έχετε καμία δυνατότητα να γνωρίζει ποιο αρχείο είναι ποια . Ιστορία και Σημασία
Η

Μια επέκταση αρχείου GIF σημαίνει ότι το αντικείμενο είναι μια γραφική εικόνα , ή γραφικά μορφή ανταλλαγής . Η μορφή GIF αναπτύχθηκε από CompuServe το 1987 και έχει γίνει μια δημοφιλής μορφή εικόνας , μαζί με JPG και η λιγότερο συχνή PNG .
Εικόνων Χρήση
Η

Μια εικόνα GIF μπορεί να χειριστεί μια παλέτα από όσο 256 χρώματα . Είναι , ως εκ τούτου , ακατάλληλο για φωτογραφίες, οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο συχνά αποθηκεύονται ως εικόνες JPG . Αλλά GIF είναι ιδανικό για πολλές από τις απλούστερες εικόνες βρέθηκαν σε απευθείας σύνδεση .

Η Χαρακτηριστικά
Η

Μια εικόνα GIF μπορεί να κρατήσει περισσότερο από μία εικόνα , καθιστώντας το κατάλληλο για τη δημιουργία animations . Όταν φορτωθεί , το GIF ανοίγει κάθε εικόνας που είναι αποθηκευμένα μέσα σε αυτό , ένα κάθε φορά , δημιουργώντας ένα φαινόμενο flip- book .
Εικόνων Διαμάχη
Η

Η μορφή GIF αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλγόριθμο συμπίεσης LZW ονομάζεται . Λόγω της σύγκρουσης επί του διπλώματος ευρεσιτεχνίας στα μέσα της δεκαετίας του 1990 , μια εναλλακτική μορφή που ονομάζεται PNG , ή φορητά γραφικά δικτύου , αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο .
Εικόνων Διασκεδαστικά γεγονότα
Η

GIFs σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούνται στην επαγγελματική εκτύπωση . Είναι καταλληλότερο για εικόνες χαμηλής ανάλυσης με μεγάλα μπλοκ των στερεών χρώματα , αντί για κλίσεις .

GIF μπορεί να προφέρεται με ένα σκληρό ή μαλακό Γ.

GIF δεν είναι η καταλληλότερη για τον υπολογιστή - παράγεται τέχνης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα