λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου VCD

; Μια επέκταση αρχείου , που ονομάζεται επίσης μια επέκταση ονόματος αρχείου , είναι ένα επίθημα προστίθεται σε ένα όνομα αρχείου για να δείξει τη μορφή του αρχείου /κωδικοποίηση σύμβαση . Σε ορισμένα λειτουργικά συστήματα , όπως Unix , επεκτάσεις δεν απαιτείται . Σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως DOS , είναι μια απαίτηση , δεν αποτελεί επιλογή . Η επέκταση του αρχείου είναι επίσης ένα είδος των μεταδεδομένων , όπως λέει στους χρήστες τι είδους δεδομένα αποθηκεύονται σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο αρχείο . Υπάρχουν αρκετά κοινές επεκτάσεις αρχείων γνωστό από σχεδόν ο καθένας που έχει έναν υπολογιστή - " doc ". Για τα αρχεία Microsoft Word , ένα αρχείο κειμένου , " mp3 ". Για έναν τύπο αρχείου μουσικής " txt . " . Αλλά και άλλες επεκτάσεις είναι λιγότερο γνωστό και απαιτούν έρευνα για να καθορίσει . Ορισμός της επέκτασης αρχείου VCD
Η

Η επέκταση αρχείου " . Vcd " αντιπροσωπεύει ένα αρχείο VCD . VCD είναι μια τυπική ψηφιακή μορφή για την αποθήκευση βίντεο σε CD . VCD, μπορεί να παιχτεί σε τυπικές συσκευές αναπαραγωγής DVD - βίντεο , υπολογιστές και ακόμη και μερικές κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών .
Εικόνων Ιστορία του VCD
Η

VCD δημιουργήθηκε το 1993 σε ένα κοινό σχέδιο με JVC , Sony , Matsushita και η Philips . Το τυποποιημένο τρόπο για την αποθήκευση ψηφιακού βίντεο σε CD .

Η ποιότητα εικόνας
Η

VCD ποιότητα εικόνας του αρχείου είναι συνήθως συγκρίσιμη με μια κασέτα VHS . Σε αντίθεση με κασέτες VHS , ωστόσο , η ποιότητα της εικόνας δεν επιδεινώνεται με την επαναλαμβανόμενη χρήση .
Εικόνων Τύποι . Vcd αρχείων
Η

δίσκους VCD θα συχνά περιέχουν πολλά αρχεία . VCD, συμπεριλαμβανομένων των : καταχωρήσεων VCD, λίστα κεφαλαίων ( ονομάζεται επίσης σημεία εισόδου ) ? info.vcd , βασικές πληροφορίες ( όπως ο τίτλος , το έτος που δημιουργείται , τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , κλπ.)? psd.vcd , μια PSD (περιγραφική σειρά αναπαραγωγής ) αρχείο είναι προαιρετική και doesn . 't εμφανίζονται σε όλους τους δίσκους ? και lot.vcd , προαιρετικό αρχείο που περιέχει τα αντισταθμιστικά οφέλη ID της λίστας
εικόνων Άλλες χρήσεις του vcd αρχείων
Η

VCD αρχεία χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία . . αντίγραφα των DVDs και CDs . Αντί να αποθηκεύσετε φυσικούς δίσκους και διακινδυνεύοντας φθορά , οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τα αρχεία VCD σε εικονικές μονάδες και ο υπολογιστής πιστεύει ότι ένα φυσικό δίσκο εισήχθη . Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν δεδομένα και δεδομένα απομακρυσμένη πρόσβαση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα