λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου Fmt

; Συχνά , μια επέκταση αρχείου αναφέρεται σε ένα μόνο πρόγραμμα, όπως DOC για το Word ή το Excel XLS για . Ωστόσο , ορισμένες ονομασίες , όπως FMT , χρησιμοποιούνται για πολλές άσχετες προγράμματα. FoxPro
Η

FMT ορίζει μορφές που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό του πίνακα των δεδομένων που δημιουργούνται από Visual FoxPro , ένα αντικείμενο προσανατολισμό, διαδικαστική γλώσσα προγραμματισμού .
Εικόνων Πρόγραμμα
Η

Αυτή η επέκταση είναι ένα αρχείο εκτύπωσης για το Schedule + , μια εφαρμογή διαχείρισης του χρόνου που χρησιμοποιείται για να είναι μέρος του Microsoft Office, αλλά είναι πλέον διακοπεί .

Η Oracle
Η

είναι, επίσης, καθορίζει μορφές κειμένου για μορφές που δημιουργήθηκαν από την Oracle Database , μια εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων .
εικόνων Χάρτινο κουτί
Η

FMT καταστήματα μορφές για τις εκθέσεις , τις ετικέτες , καθώς και τις επιστολές που παράγονται από Χάρτινο κουτί , το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων αντλώντας το σε μια οθόνη .
εικόνων Lotus
Η

Οι μορφές επέκτασης φύλλα εργασίας για το Lotus 1-2-3 , ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων σχεδιαστεί από την IBM που είναι επίσης συμβατό με το Microsoft Excel .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα