λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Τι είναι μια επέκταση αρχείου PF

; Windows XP και νεότερες εκδόσεις περιέχουν αρχεία prefetch , που κατέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που συνήθως τρέχουν . Αυτό περιλαμβάνει προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο και εκείνων που εκτελείται κατά την εκκίνηση . Τα Windows δημιουργούν αρχεία PF για τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε συχνά για να τους φορτώσει πιο γρήγορα κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν . Προαναζήτηση αρχεία
Η

Ένα προσκόμισης είναι ένα αρχείο των Windows που ευρετήρια πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε . Όταν εκτελείτε το Microsoft Word, πρέπει να φορτώσει πολλά πράγματα , όπως DLL αρχεία και προγράμματα οδήγησης , προτού ξεκινήσει . Τα αρχεία αυτά είναι διάσπαρτα σε διαφορετικούς καταλόγους , το οποίο τα Windows πρέπει να προσκομίσει κάθε φορά που εκτελείτε το Microsoft Word . Τα αρχεία prefetch επιταχύνει αυτή τη διαδικασία με την ευρετηρίαση των πληροφοριών που απαιτούνται για την έναρξη του προγράμματος . Αντί εντοπισμού του κάθε καταλόγου για τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για να ξεκινήσει το Microsoft Word , απλά ελέγχει το αρχείο prefetch συνέχεια ξεκινά το πρόγραμμα .
Εικόνων Τι PF File Περιέχει
Η

Η προσκόμισης αρχείο ονομασία παρόμοια με την αίτηση υποψηφιότητας έχει οριστεί να ξεκινήσει . Οι πληροφορίες που περιέχει περιλαμβάνει το εκτελέσιμο που συνδέονται με την έναρξη του προγράμματος , τη θέση του καταλόγου , όπου η διαδικασία βρίσκεται , την τελευταία φορά που έτρεξε το πρόγραμμα , και πόσες φορές έχετε ξεκινήσει το πρόγραμμα από τότε που δημιουργήθηκε το αρχείο prefetch . Η προσκόμισης περιέχει επίσης μια λίστα με όλα τα αρχεία DLL και οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται για την έναρξη του προγράμματος και όπου μπορούν να βρεθούν . Η διαδικασία δημιουργίας ευρετηρίου που χρησιμοποιείται από το προσκόμισης καθιστά εύκολο για τα Windows για να ξεκινήσει εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνότερα

Η Τοποθεσία
Η

Ο φάκελος προσκόμισης βρίσκεται στο φάκελο C : \\. φάκελο Windows \\ Prefetch . Των Windows ελέγχει πρώτα αυτό το φάκελο κάθε φορά που έχει οριστεί να ξεκινήσει μια εφαρμογή . Αν βρεθεί ένα αρχείο prefetch εδώ , τα Windows χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που περιέχονται στο αρχείο για να φορτώσετε την εφαρμογή γρηγορότερα .
Εικόνων Πώς τα Windows ξέρει τι να Προαναζήτηση
Η

Windows χρησιμοποιεί Cache του Διευθυντής , η οποία παρακολουθεί και ανιχνεύει όλα τα αρχεία που είναι προσβάσιμα και ξεκίνησε κατά την εκκίνηση και τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση μιας εφαρμογής , να προσδιορίσει τι πρέπει να προ-ανάκληση . Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων 10 δευτερολέπτων που η αίτησή σας φορτώνει τα απαραίτητα αρχεία DLL και οι οδηγοί να απογειωθεί και ο διευθυντής Cache συλλέγει αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε το αρχείο prefetch .
Εικόνων Περαιτέρω Ενίσχυση
Η < p > Για να κάνετε φόρτωση των αιτήσεων ακόμη πιο γρήγορα , ειδικά κατά την εκκίνηση , το χρονοδιάγραμμα εργασιών των Windows δημιουργεί ένα αρχείο ρυθμίσεων στο φάκελο Prefetch ονομάζεται Layout.ini , το οποίο απαριθμεί όλα τα αρχεία που φορτώνονται από την εκκίνηση μέχρι την εκκίνηση μιας εφαρμογής . Αυτή η λίστα είναι ταξινομημένη κατά χρονολογική σειρά από την πρώτη κιόλας αρχείου που χρησιμοποιείται κατά την εκκίνηση μέχρι την τελευταία που χρησιμοποιείται πριν από τη δημιουργία του αρχείου ρυθμίσεων. Η Layout.ini είναι συνήθως δημιουργούνται και ενημερώνονται κάθε τρεις ημέρες από το χρονοδιάγραμμα εργασιών .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

Προαναζήτηση αρχεία είναι ασφαλές να διαγράψετε από τα Windows τα χρησιμοποιεί μόνο για να επιταχύνει η φόρτωση της αίτησης , αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή πτώση της απόδοσης του συστήματός σας . Το πλεονέκτημα των αρχείων προσκόμισης αυτή γίνεται πιο αργή συστήματα . Εάν έχετε ένα γρήγορο σύστημα με πολλή μνήμη , ενδέχεται να μην παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά . Εάν διαγράψετε ένα αρχείο prefetch , θα πρέπει να ανασυνταχθεί την επόμενη φορά που ανοίγετε μια εφαρμογή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα