Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να πάρει Caller ID με VoIP

Το σύστημα αναγνώρισης κλήσης σας επιτρέπει να δείτε τον αριθμό του ατόμου που κάνει μια κλήση σε σας. Η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν από την πλειοψηφία του VoIP ( Voice over Internet Protocol) οι πάροχοι υπηρεσιών . Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή τον εξοπλισμό του τηλεφώνου που έχει ένα χαρακτηριστικό ταυτότητας καλούντος . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή Ccller ID σας, καλώντας έναν ειδικό κωδικό , ενώ με τη χρήση του VoIP . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε σε απευθείας σύνδεση και να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες από τις πιο δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών VoIP . Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη με βάση ένα μηνιαίο πρόγραμμα με χρέωση εγκατάστασης one-time . Πολλοί πάροχοι απαιτούν από εσάς να αγοράσει τον εξοπλισμό χωριστά ή να επιλέξετε ένα από τα υπάρχοντα επιχειρήσεων tie- ups τους . Η πλειοψηφία αυτών των μέσων έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος . 2

Ελέγξτε το όργανο που είναι πρόθυμοι να εγκαταστήσετε μαζί με την υπηρεσία VoIP . Βεβαιωθείτε ότι έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος . Επιβεβαιώστε ότι η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης είναι διαθέσιμη δωρεάν . Οι πάροχοι υπηρεσιών , όπως η Vonage , Packet8 , CBeyond , κλπ. παρέχουν δωρεάν υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης .
Εικόνων 3

Δοκιμάστε την υπηρεσία κατά την εγκατάσταση . Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τον αριθμό του καλούντος , ενώ την παραλαβή της κλήσης και άλλοι μπορεί να είναι σε θέση να δείτε τον αριθμό σας όταν τους αποκαλούν . Είναι δυνατό για σας να αποκλείσετε εμφάνιση του αριθμού σας, καλώντας έναν ειδικό κωδικό . Για παράδειγμα , στην υπηρεσία Vonage , μπορείτε να καλέσετε * 79 πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης για να εμποδίσει τον αριθμό ταυτότητας καλούντος σας.
Η 4

Προσδιορίστε καλούντες και συνδέουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους με το όνομα . Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε το όνομά τους εμφανίζεται κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση .
5

Αναβαθμίστε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας . Αν έχετε ήδη ένα όργανο που δεν έχει ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης καλούντος , τότε το αγοράσετε ξεχωριστά και να το επισυνάψετε σε υπάρχοντα εξοπλισμό σας και τη σύνδεση VoIP .
Η 6

Μάθετε τα ποσοστά του νέου μέσου τηλεφώνου . Είναι φθηνότερο από αυτόνομο εξοπλισμό ID καλούντος .
Η 7

Γνωρίστε τους περιορισμούς του φορέα παροχής υπηρεσιών VoIP σας . Καλούντος ID σας αποστέλλεται συνήθως με την εταιρεία κατά το χρόνο της αρχικής ρύθμισης . Η πληροφορία αυτή δεν είναι συχνά διαθέσιμα σε άλλους συνδρομητές , καθώς δεν υπάρχει συμφωνία ανταλλαγής όνομα στη θέση του. Λόγω το λόγο αυτό , μόνο ο αριθμός εμφανίζεται κατά την πρόσβαση στην υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα