Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να πάρει Προώθηση κλήσεων με VoIP

Η λειτουργία προώθησης κλήσεων σας επιτρέπει να χειριστείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και να τις ανακατευθύνει στο κατάλληλο πρόσωπο ή η υπηρεσία . Είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες από την εταιρική όσο και τις μικρές επιχειρήσεις . Ακόμα και άτομα που διαχειρίζονται τις τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ δύο αριθμών τηλεφώνου χρήση αυτής της δυνατότητας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα ιδανικά σε VoIP ( Voice over Internet Protocol) με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το LAN σας ( Τοπικό Δίκτυο) ή γραμμές κινητού τηλεφώνου . Οδηγίες
Η 1

Επιβεβαιώστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών VoIP σας εάν έχετε τη δυνατότητα προώθησης κλήσεων . Αυτή η δυνατότητα παρέχεται δωρεάν από τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών VoIP στις Ηνωμένες Πολιτείες . 2

Εγγραφείτε στην υπηρεσία από το υφιστάμενο πάροχο σας αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο για δωρεάν στο μηνιαίο σας πρόγραμμα . Μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη μετάβαση σε ένα νέο φορέα σε μια τέτοια κατάσταση .
Εικόνων 3

Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο για πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση της υπηρεσίας προώθησης κλήσεων . Ακολουθήστε τις οδηγίες και να μάθουν πώς να προωθείτε τις κλήσεις . Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό . Για παράδειγμα , όταν χρησιμοποιείτε VoIP ' Vonage » , μπορείτε να πατήσετε το κουμπί « flash » στο όργανό σας όταν λαμβάνετε μια κλήση, πληκτρολογήστε τον αριθμό του προσώπου ή του τμήματος όπου θέλετε να το προωθήσετε και να κλείσεις .
< Br > 4

Μάθετε τη διαδικασία αν και φαίνεται να είναι απλή . Θα μπορεί να κυμαίνεται από έναν πάροχο υπηρεσιών σε άλλον . Ορισμένοι πάροχοι απαιτούν από εσάς να πιέσετε ένα κωδικό ως πρόθεμα πριν από τη διαβίβαση κλήσεων .
5

Ρύθμιση η προώθηση κλήσεων σε ένα μόνο αριθμό . Μπορείτε δεν μπορεί να απαιτήσει ένα άτομο να λάβει μια κλήση, εάν όλες οι εισερχόμενες κλήσεις θα πρέπει να διαβιβάζονται σε έναν ενιαίο αριθμό τηλεφώνου . Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου , login και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας .
Η 6

Μιλήστε με εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών φορέα παροχής υπηρεσιών VoIP σας , αν αντιμετωπίζετε προβλήματα που είναι πιο τεχνικό .
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα