Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων με VoIP

Voice over Internet Protocol , κοινώς γνωστή ως VoIP , έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια . Αυτό σας επιτρέπει να μιλάτε στο τηλέφωνο που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο σε φθηνότερες τιμές . Όπως κάθε τεχνολογία , VoIP έχει συγκεκριμένα τεχνικά προβλήματα . Καθώς η τεχνολογία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Διαδίκτυο, μια πλειοψηφία των προβλημάτων βρίσκονται στη διαδρομή του δικτύου . Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία VoIP , πριν επιλέξετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα . Οδηγίες
Η 1

κάνει κάποια online surfing . Επισκεφθείτε τις σχετικές ιστοσελίδες ή να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα VoIP για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων συχνών προβλημάτων VoIP . 2

γρήγορο οδηγό ενός ενημερωμένο χρήστη από τον παροχέα υπηρεσιών σας . Αν έχετε ήδη μια υπηρεσία VoIP , τότε ο πάροχος θα σας προσφέρει πιο πιθανό ένα online τεκμηρίωση για το πώς να αντιμετωπίσετε τα πιο κοινά προβλήματα του VoIP . Αυτά περιλαμβάνουν διακοπή κλήσεων , χωρίς ήχο κλήσης και ούτω καθεξής .
Εικόνων 3

Ελέγξτε την εγκατάσταση VoIP και τη ρύθμιση. Πολλές φορές , ένα μικρό λάθος στη ρύθμιση μπορεί να προκαλέσει ένα σημαντικό πρόβλημα . Ελέγξτε τον προσαρμογέα και το δρομολογητή σας . Αυτές οι δύο συσκευές είναι οι αιτίες της πλειοψηφίας των προβλημάτων VoIP . Ενημέρωση firmware σας, αν μη τι άλλο λειτουργεί.
Η 4

Ελέγξτε τα καλώδια που συνδέουν το δίκτυο VoIP. Χαλαρά και ανασφάλιστων καλώδια να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.
5

Κατεβάστε το σχετικό λογισμικό . Θα βρείτε διάφορα λογισμικά VoIP αντιμετώπιση προβλημάτων σε τοποθεσίες Web . Αυτά τα προγράμματα βελτιστοποιούν VoIP διαδρομή του δικτύου σας για να βελτιώσετε την απόδοσή VoIP σας και να αντιμετωπίσετε μερικά από τα συμφόρησης του δικτύου που προβληματίζει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VoIP αποτελεσματικά. Θα βελτιώσει την ποιότητα της κλήσης ( χρόνος για να πάρετε μέσα από μια κλήση) και καθαρότητα φωνής . Μάθετε περισσότερα σχετικά με το εν λόγω λογισμικό σε απευθείας σύνδεση ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) .
Η 6

Καλέστε την εξυπηρέτηση των πελατών του παροχέα υπηρεσιών σας είναι κανένα από τα παραπάνω εργασιών .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα