Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να στήσετε Free World Dialup VoIP

Free World Dialup VoIP είναι ένα σύστημα τηλεφωνίας μέσω Διαδικτύου που λειτουργεί πολύ καλά στον υπολογιστή σας, καθώς και με ένα IP τηλέφωνο και τον προσαρμογέα . Μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε απεριόριστες κλήσεις από άλλους που έχουν το λογισμικό επικοινωνίας FWD εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους . Εδώ είναι το πώς μπορείτε να ρυθμίσετε Οδηγίες Free World Dialup VoIP
Η 1

Αρχίστε με την καταχώρηση του ονόματος σας . Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε επικοινωνίας ανά πάσα στιγμή . Ωστόσο , με την καταχώρηση του ονόματος σας , θα πάρετε έναν αριθμό FWD . Αυτό είναι το τηλέφωνό σας, μέσω του οποίου η FWD κοινότητα του Διαδικτύου θα προσδιορίσει . Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον αριθμό εύχρηστο και ότι αποθηκεύεται σωστά . 2

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα FWD , www.freeworlddialaup.com . Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας . Κάντε κλικ στο my.FWD . Προβολή των πληροφοριών σας . Μπορείτε να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας ανά πάσα στιγμή .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο λειτουργεί με την ταχύτητα σύνδεσης των 90 kbps . Χαμηλή ταχύτητα δεν θα σας επιτρέψει να συνδέσετε, χρησιμοποιώντας το λογισμικό επικοινωνίας . Αναβάθμιση ευρυζωνικών υπηρεσιών σας σε μια τέτοια κατάσταση .
Η 4

Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις PC στο PC χρησιμοποιώντας το FWD . Αγοράστε το σωστό αξεσουάρ - ηχεία και μικρόφωνο . Συνδέω τα εξαρτήματα στον υπολογιστή .
5

Συνδέστε το ακουστικό στην αρχή . Διαθέτει δύο βύσματα , ένα το καθένα για το μικρόφωνο και ακουστικά . Οι νεότερες εκδόσεις μπορούν να έχουν ένα ενιαίο βύσμα USB και για τα δύο . Συνδέστε το μικρόφωνο ή /και ηχεία και είστε έτοιμοι με τη σύσταση να κάνουν κλήσεις PC στο PC χρησιμοποιώντας το FWD .
Η 6

Γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τακτικά το τηλέφωνό σας με ενεργοποιημένο IP του προσαρμογέα . Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα τηλέφωνο FWD Certified IP . Αν ναι , επισκεφθείτε το κατάστημα στο Web . Εάν έχετε ήδη το τηλέφωνο , να μάθουν πώς να ρυθμίσετε για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό .
Η 7

Συνδέστε όλα τα καλώδια για να ρυθμίσετε το τηλέφωνο IP μαζί με τον προσαρμογέα . Ρυθμίστε το τηλέφωνό σας με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις . Εισάγετε τον αριθμό FWD σας, όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης FWD , όπως τον κωδικό πρόσβασης . Enter ' fwd.pulver.com »ως τομέα . Enter ' fwd.pulver.com : 5060 »ως το SIP proxy και« fwdnat.pulver.com : 5082 »ως το Outbound-Proxy . Η Ακούστε RTP Port είναι '8000 ' και η Ακούστε SIP Port '5060 ' .
8

Δοκιμάστε το τηλέφωνό σας . Διεξαγωγή τεστ Echo . Πατήστε 613 για τη δοκιμή Echo . Μπορείτε επίσης να κάνετε το τεστ Call Me . Συνδεθείτε στο λογαριασμό my.FWD και κάντε κλικ στο « Call Me » χαρακτηριστικό. Εάν το τηλέφωνό σας χτυπά , σύνδεση και εγκατάσταση σας είναι πλήρης και σε κατάσταση λειτουργίας . Ανατρέξτε το « Γνωσιακή » και σύνδεσμο « Φόρουμ », αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα . FWD σας είναι τώρα setup να κάνει το PC σε PC κλήσεις, καθώς και τη χρήση τακτικών ενεργοποιημένη IP Phone .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα