Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να χρησιμοποιήσετε Net2Phone ( VoiceLine ) VoIP

Net2Phone VoiceLine είναι μια υπηρεσία VoIP που βασίζεται επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες που δεν μπορούν να προσφερθούν από μια κανονική τηλεφωνική γραμμή . Πηγαίνετε σε απευθείας σύνδεση και να μάθουν για τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρονται από VoiceLine . Τα πιο κοινά χαρακτηριστικά καλώντας περιλαμβάνουν αναγνώριση κλήσης , φραγή κλήσεων , προώθηση κλήσεων , επιστροφή κλήσης , αναμονή κλήσης , μην ενοχλείτε , 3 - way calling , φωνητικό ταχυδρομείο και ταχείες κλήσεις . Η μοναδική υπηρεσία του περιλαμβάνει το υπόλοιπο του λογαριασμού και η επιλογή γλώσσας . Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσει Net2Phone VoiceLine VoIP . Οδηγίες
Χρησιμοποιήστε Caller ID χαρακτηριστικό
Η 1

Κρατήστε ένα κομμάτι των εισερχόμενων κλήσεων ενεργοποιώντας τη λειτουργία Caller ID . Ετοιμάστε μια λίστα των απορρίψεων κλήσης ή επιλεκτική αποδοχή κλήσεων . Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή τη λίστα στη σελίδα χαρακτηριστικό Μπλόκο Call of online λογαριασμό σας παρέχεται από NET2PHONE . 2

Για να ενεργοποιήσετε , dial * 60 και να κλείσεις το τηλέφωνο . Για να απενεργοποιήσετε , dial * 80 . Σας μπλοκ Caller ID έχει πλέον ενεργοποιηθεί .
Εικόνων 3

Για να ξεκινήσετε την επιλεκτική αποδοχή κλήση, πληκτρολογήστε * 64 και να κλείσεις . Για να απενεργοποιήσετε , dial * 84 .
Η 4

Ενεργοποίηση ανώνυμη απόρριψη κλήσης με κλήση * 77 * 87 και να απενεργοποιήσετε . Κάθε φορά που καλείτε αυτούς τους κωδικούς , φροντίστε να κλείσετε το τηλέφωνο μετά την κλήση .
Εικόνων Χρησιμοποιήστε Call Forwarding Χαρακτηριστικό
5

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την προώθηση κλήσεων προτού το ενεργοποιήσετε . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα με τρεις τρόπους :

- όλες οι κλήσεις , οι οποίες μπορούν να σταλούν απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή σας box- δεν υπάρχει απάντηση , όταν οι κλήσεις δρομολογούνται στον τηλεφωνητή μόνο όταν κανείς δεν παίρνει μέσα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό των δακτυλίων - απασχολημένος σήμα , όταν όλες οι κλήσεις λαμβάνουν έναν τόνο κατειλημμένου
Η 6

Για να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων , πατήστε το πλήκτρο * 72123 για την αποστολή όλων των κλήσεων στο κιβώτιο φωνητικού ταχυδρομείου . Πληκτρολογήστε * 72 ακολουθούμενο από τον αριθμό τηλεφώνου για να δρομολογήσετε όλες τις κλήσεις σε ένα συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου ( * 73 για να απενεργοποιήσετε ) .
Η 7

Dial * 92123 για την αποστολή των αναπάντητων κλήσεων στον τηλεφωνητή . Πληκτρολογήστε * 92 ακολουθούμενο από τον αριθμό τηλεφώνου για να δρομολογήσετε αναπάντητες κλήσεις σε ένα συγκεκριμένο αριθμό ( * 93 για να απενεργοποιήσετε ) .
8

Τύπου * 68123 για την αποστολή όλων των εισερχόμενων κλήσεων στον τηλεφωνητή όταν η γραμμή σας είναι κατειλημμένη . Πληκτρολογήστε * 68 ακολουθούμενο από τον αριθμό τηλεφώνου για να το μεταδώσετε σε ένα συγκεκριμένο αριθμό ( * 88 για να απενεργοποιήσετε ) .
Η 9

Περιμένετε για επιβεβαίωση . Καλέστε δυνατότητα προώθησης θα ενεργοποιηθεί τώρα . Για την απενεργοποίηση αυτό , καλέστε τον κατάλληλο κωδικό . Περιμένετε για την επιβεβαίωση και κλείστε το τηλέφωνο .
Εικόνων Χρήση Reach Me Χαρακτηριστικό
Η 10

Εφαρμόστε τη δυνατότητα Reach Me για να κατευθύνει μια εισερχόμενη κλήση στο 5 τηλεφωνικές γραμμές . Αν περιμένετε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα , αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ποια από τις γραμμές θα είναι ελεύθερη , τότε αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί πολύ καλά .
Η 11

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Web NET2PHONE να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα . < Br > Τετάρτη 12

Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα αυτή με την κλήση * 00 και πατήστε 3 για να διαχειρίζεται τη λίστα των αριθμών .
Η 13

Εισάγετε τους αριθμούς τηλεφώνου των καλούντων που θέλετε να βάλετε στο Reach Me κατάλογο.
Η 14

Πατήστε 1 για να επιστρέψετε στο κύριο μενού .
Η 15

Πατήστε 4 για να ρυθμίσετε τις επιλογές . Και πάλι , πατήστε 1 για να επιστρέψετε στο μενού .
Τετάρτη 16

Press 1 να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό .
Εικόνων Χρησιμοποιήστε άλλα κοινά χαρακτηριστικά
Η 17

Dial * 69 από σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσετε τον τελευταίο αριθμό που λαμβάνονται . Αυτό είναι το χαρακτηριστικό Επιστροφή κλήσης . Θα είστε σε θέση να ακούσετε τον αριθμό τηλεφώνου προτού να σχηματιστεί . Πληκτρολογήστε * 89 για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία επιστροφής κλήσης .
Η 18

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αναμονής κλήσεων . Η στιγμή που θα ακούσεις την εισερχόμενη τόνου κλήσης , πατήστε το πλήκτρο flash στο τηλέφωνό σας . Την πρώτη γραμμή θα τεθεί σε κρατήσει και θα πρέπει να συνδεθεί με την εισερχομένων κλήσεων . Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε συνδεδεμένοι ή εναλλαγή μεταξύ των δύο γραμμών , πατώντας το κουμπί φλας . Καμία από τις κλήσεις θα τερματιστεί το ένα μέρος κλείνει το τηλέφωνο . Αν κλείσεις , θα τερματίσει και τις κλήσεις .
Η 19

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε . Σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σε ώρες , όταν δεν θα ήθελε να πάρει το τηλέφωνό VoiceLine σας . Πληκτρολογήστε * 98 και πατήστε το 1 για να ενεργοποιήσετε Μην ενοχλείτε . Θα ακούσετε μια επιβεβαίωση . Για να την απενεργοποιήσετε , dial * 98 και πατήστε 2 . Κρεμάστε όταν άκουσε την επιβεβαίωση .
20

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις εντολές Μνήμες . Πιέστε ** και τον κωδικό ταχείας κλήσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια * , και στη συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου . Μπορείτε να έχετε 1 έως 99 αριθμούς στο καντράν ταχύτητά σας .
Η 21

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία της υπηρεσίας " Υπόλοιπο λογαριασμού Ανακοίνωση " Αυτό το χαρακτηριστικό σας κρατά ενήμερους για λεπτά ισορροπία σας σε περίπτωση που δεν έχουν επέλεξε ένα απεριόριστο σχέδιο . Πληκτρολογήστε * 02 να ακούσει την ισορροπία σας πριν από την πραγματοποίηση κάθε κλήσης ( * 03 για να απενεργοποιήσετε ) .
Η 22 Για να ακούσετε μια φορά πριν από την πραγματοποίηση μιας κλήσης κλήσης * 04 ( * 05 για να απενεργοποιήσετε ) .

Ρυθμίστε τη γλώσσα της επιλογής σας για την ακρόαση οδηγίες και κατευθύνει τους καλούντες . Για να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις γλώσσας σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσετε * 94 .
Η 23

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 3 - way calling , προώθηση διακοπή της υπηρεσίας , καλώντας τις επιλογές της κάρτας , και αυτόματη επανάκληση στην υπηρεσία VoiceLine σας . < Br >

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα