Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να καθορίσει ένα Key Keyboard

Ένα λεπτό είστε πληκτρολογώντας μακριά , και στη συνέχεια ένα πλήκτρο μόλις στάσεις εργασίας . Η λύση είναι να καθορίσει το σπασμένο κλειδί , αντί να αγοράσετε ένα νέο πληκτρολόγιο . Δεν χρειάζεται να πάω σε ένα επαγγελματικό . Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Fine μύτες τσιμπιδάκια
αντικατάσταση σετ κλειδιών

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Βγάλτε το κλειδί κάλυμμα από ένα κλειδί που λειτουργεί έτσι ώστε μόνο το κάλυμμα αποσύρεται , αφήνοντας τα εσωτερικά ανέπαφο . Αυτό θα σας βοηθήσει να ξέρει ακριβώς πώς το κλειδί θα πρέπει να τεθεί και πάλι μαζί . 2

Προσδιορισμός των "κλειδί υπηρέτες ", που είναι μικρά πλαστικά κομμάτια που συγκρατούν το ελαστικό παρέμβυσμα στη θέση του . Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν δύο κομμάτια που μπορεί να αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους και ασφαλίστε στη θέση του σε τέσσερα διαφορετικά σημεία . Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να άρει απαλά τις ασφάλειες και σημειώστε πως συνδέονται και όπου snap μαζί .
Εικόνων 3

Χρησιμοποιήστε τα τσιμπιδάκια για να ξεθηλυκώνω τις ασφάλειες θα πρέπει να αντικαταστήσετε το λάστιχο από κάτω . Ξεκινήσει με unsnapping το εσωτερικό συγκράτησης από το εξωτερικό το ένα , μία πλευρά κάθε φορά. Τότε ξεθηλυκώνω ένα άκρο, και πάλι μία πλευρά κάθε φορά . Τελειώστε την αφαίρεση του τελικού λάστιχο απαλά τραβώντας έξω με τα δάχτυλά σας .
Η 4

Συγκεντρώστε τα πλαστικά βασικά στηρίγματα που να μοιάζει με το κλειδί εργασίας, εφόσον οι ασφάλειες που αντικαθίστανται . Εάν το ελαστικό παρέμβυσμα χρειάζεται αντικατάσταση , αφαιρέστε το φθαρμένο κομμάτι και να αντικατασταθεί με το νέο λάστιχο .
5

Πιέστε το πλήκτρο συγκράτησης απαλά πάνω από το λάστιχο μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του στο πληκτρολόγιο . Ακολουθήστε την αντίστροφη διαδικασία , αρχής γενομένης από τις υπηρέτες που συνδέονται μεταξύ τους , σπάνε το ένα άκρο στο , συρόμενη τις ασφάλειες κατά τη φλάντζα και στη συνέχεια να σπάνε το άλλο άκρο στη βάση του πληκτρολογίου .
Η

6 Τραβήξτε το κλειδί κάλυμμα πίσω . Σπρώξτε απαλά μέχρι να νιώσετε το κλειδί κάλυμμα ασφαλίσουν στη θέση τους . Επιστροφή στην πληκτρολόγηση σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα