Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να εγκαταστήσετε ένα νέο Mouse

Κάποτε ήταν ότι η εγκατάσταση ενός νέου στοιχείου στο λειτουργικό σύστημα ήταν ένα μεγάλο έργο , με πολλά βήματα για να εκτελέσει και τα στοιχεία που έπρεπε να ελεγχθούν και στη συνέχεια θα τοποθετούνται με τη σωστή σειρά για να βεβαιωθείτε ότι το νέο υλικό εργαστεί . Η διαδικασία έχει γίνει πιο απλό , και το έργο αυτό τώρα δεν είναι τόσο επαχθής . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο " Start" στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης της επιφάνειας εργασίας . Επιλέξτε " Control Panel" από το μενού και κάντε κλικ στο " Επιδόσεις και Συντήρηση " σύνδεσμο . 2

Επιλέξτε το σύνδεσμο "Σύστημα" , στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα "Υλικό " βρίσκεται στην κορυφή του Συστήματος Ακίνητα σχηματίζουν και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Διαχείριση Συσκευών" .
εικόνων 3

Επεκτείνετε τη λίστα κάνοντας κλικ στο " + " δίπλα στο Ποντίκια και άλλες συσκευές κατάδειξης στη λίστα . Εκτελέστε ένα δεξί κλικ του ποντικιού στο όνομα του ποντικιού που εμφανίζεται .
Η

4 Μετακινήστε τον κέρσορα του ποντικιού κάτω για να " Uninstall" και να εκτελέσει ένα αριστερό κλικ του ποντικιού . Επιλέξτε το " OK" στο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί .
5

Επιλέξτε " Όχι" για το επόμενο παράθυρο διαλόγου που θα έχει το μήνυμα ότι το σύστημα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί απεγκατάσταση του ποντικιού .
Η

6 Κάντε κλικ στο " Start" και στη συνέχεια "Shut Down " για να κλείσει το σύστημα . Αποσυνδέστε το παλιό ποντίκι και να το αντικαταστήσετε με το νέο ποντίκι . Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα