Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να Αντίστροφη Κουμπιά Mouse

Αριστερόχειρας ανθρώπους και εκείνους που είναι αμφιδέξια συχνά προτιμούν να έχουν το ποντίκι τους στην αριστερή πλευρά τους, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη να αλλάξετε τις ιδιότητες κουμπί . Αλλαγή των ιδιοτήτων κουμπί , δεξιά αριστερά και αριστερά προς τα δεξιά , καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη για να πάρει γύρω από ένα πρόγραμμα λογισμικού . Επίσης, είναι μια γρήγορη και ξεκαρδιστική φάρσα που μπορεί να κάνει ένα πρωί της Δευτέρας είναι πολύ διασκεδαστικό για όλους, αλλά τον αποδέκτη . Οδηγίες
Η 1

Έναρξη στον πίνακα ελέγχου . Για να πάρετε το σωστό παράθυρο , επιλέξτε "Έναρξη " και " Πίνακας Ελέγχου". Αυτό θα φέρει ένα νέο παράθυρο στην οθόνη σας . 2

Αλλαγή σε κλασική προβολή , αν δεν βλέπετε όλα τα εικονίδια στο παράθυρο Control Panel. Επιλέξτε το "Classic View" στην επάνω αριστερή πλευρά του παραθύρου , στην πρώτη θέση . Εάν αυτή η επιλογή δεν εμφανίζεται στο παράθυρο σας , κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα από τις λέξεις " Πίνακας Ελέγχου".
Εικόνων 3

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο " Ποντίκι " ή λέξη ελέγχου παράθυρο του πίνακα . Αυτό θα φέρει επάνω ένα άλλο παράθυρο που ονομάζεται Ιδιότητες: Ποντίκι .
Η

4 Κάντε κλικ στο "Κουμπιά " καρτέλα στο παράθυρο Mouse Properties εάν δεν είναι ήδη στην καρτέλα . Στο top box της Button Διαμόρφωση , κάντε κλικ στο πλαίσιο " Αλλαγή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας κουμπιά . "
5

Κοιτάξτε κάτω στο επόμενο πλαίσιο για το ίδιο παράθυρο Mouse Properties στο Double Click ταχύτητας . Αυτό είναι όπου μπορείτε να ορίσετε δείκτη ταχύτητας δάχτυλό σας όταν είστε διπλό κλικ . Μετακινήστε την μπάρα για την ταχύτερη πλευρά του πρώτου ψηφίου σας να κάνετε κλικ με γρήγορη διαδοχή ή σύρετε το προς τα αριστερά , εάν δείκτη δάχτυλό σας είναι λίγο πιο αργή από την πλευρά του .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα